Zadruga 2, Stanija
Printscreen
Zadruga 2, Stanija

Printscreen

Zadruga 2, Stanija, Foto: Printscreen

Najpoznatija srpska starleta i pobednica "Farme 6", Stanija Dobrojević, ostavila je ljubavnog partnera pred ulazak u drugu sezonu "Zadruge", a za to je imala jak razlog.

PROČITAJTE JOŠ:

Stanija se neko vreme dvoumila da li da prihvati ponudu televizije "Pink" da bude učesnica "Zadruge 2", a onda je prelomila kada su joj ponudili ogroman mesečni honorar od oko 10.000 evra. Dok su trajali pregovori sa produkcijom "Zadruge", ona je na temu učešća u rijalitiju razgovarala i sa svojim verenikom, američkim biznismenom koga krije od javnosti, koji je bio protiv njenog ulaska u rijaliti šou. Međutim, kada je Stanija pristala da uđe u "Zadrugu", on je smekšao i ispratio je rečima: "Idi u rijaliti, neka ti se desi još koja drama u životu, još koji put lupi glavom o zid, pa ćeš se onda smiriti".

Dobrojevićeva je sa osmehom prihvatila njegove reči, jer je na kraju ipak uradila po svom. Ona dobro zarađuje u Americi kao promotivno lice nekoliko američkih kompanija, čije proizvode koji su u vezi sa zdravom ishranom promoviše putem društvenih mreža, ali ona je želela njemu da pokaže da i u svojoj zemlji ona može da zaradi veliki novac, to je jedan od ciljeva njenog ulaska u rijaliti šou", otkriva anonimni izvor blizak Staniji Dobrojević.

Stanija Dobrojević

Printscreen

Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen

Naš sagovornik nam je otkrio i to da je Stanija zbog novonastale situacije bila prinuđena da stavi tačku na tu ljubavnu priču.

"Budući da će čitavih deset meseci provesti u “Zadruzi”, Stanija nije imala kud nego da zbog ovog projekta ostavi verenika, i to nekoliko dana pred početak rijalitija. Nije mu bilo pravo, ali shvatio je zašto je to uradila. Prosto, deset meseci je dug period u toku kojeg će biti razdvojeni, a svi znamo da u rijalitiju svašta može da se desi, pa je Stanija rešila da privremeno raskine sa svojom jačom polovinom. Njihova ljubavna veza je trenutno na “stend baju”, a on je obećao Staniji da će je čekati kada izađe iz rijalitija", ispričao je izvor.

Stanija je zbog njegove podrške mirne duše ušla u rijaliti šou i nada se da će osvojiti “duplu krunu”. Svesna je da ima veliku podršku fanova, zato je uverena da je i ovog puta rijaliti trijumf njen.

Komentari (5)

d

15.09.2018 18:01

Ostarila i izoperisala se a jadna izmislja bajke tako zdepasta i tetkasta.Proslo je njeno vreme i srozava se po tv u.

nada

15.09.2018 18:14

Ima dobar posao u Americi - ahahahahaha- "askort dama" to jenjeno zanimanje i zato se njime bavi daleko od ociju onih koji je dobro poznaju. Pre neki dan su novine pisale da je puklai bankrotirala da nema kintu - ko ovde laze !!!!!!!!!! 10 000 mesecno od Pinka nema sanse !!!!!!!!!!!!!! Videli smo iz prakse niko nije nista stvotio posle Rijalitija pa ni ona !

???

15.09.2018 18:46

Da dobro zaradjuje u Americi , ne bi se ona svake druge vracala u rijalitije u Srbiji , da zaradi. Pokupi pare u Srbiji , pa ih krcka u Americi. Mora da joj je zlatna kada prima toliki honorar nizakakav rad.

Seka

15.09.2018 19:18

Hahahaha....sou

Časlav

15.09.2018 20:18

Bajka za laku noc za veliku decu.