Dragana Mitar
Screenshoot Youtube
Dragana Mitar

Screenshoot Youtube

Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Prema onome što si rekla čini se da se ti plašiš Siniše, da li je tvoj ulazak u "Zadrugu" bio sklonište od svih vaših problema? upitao ju je voditelj.

Zbog svega onoga što je Dragana ispričala, usledilo je još i jedno pitanje, a to je da li je ona proživljavala neki vid nasilja dok je bila u braku sa Sinišom.

- Da li si preživljavala neki vid psihofizičkog nasilja? Da li si bila žrtva nasilja u porodici? - glasilo je drugo pitanje.

Dragana Mitar

Screenshoot Youtube

Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube

- Jesam u tom smislu, da. Ne mogu o tim stvarima sada... Od tog našeg samog nezdravog odnosa, gde se ljudi mnogo vole, ima tu i mnogo svađa. Prva naša svađa je bila kada sam ja bila trudna, peti, šesti mesec. To su bili neki njegovi izlasci dok sam ja bila trudna. Dolazilo je do sukobljavanja mene i njega, kada je on dosta vikao na mene, tada je intervenisala policija, ali ja nisam to prijavila policiji. Bila sam uslovljena da ako se razvedem, dete će pripasti njemu. Odustala sam od svih tužbi. Ta njegova bolesnička ljubav je dovela do svih ovih stvari. Prvi put je bio nakon našeg izlaska, gde se on meni unosio mi se u lice, bacao na krevet. Prosto, kad pozovem policiju, to je transformacija ličnosti. Kada oni dođu, on je drugi čovek. Svaka naša svađa je bila bučna. Drugi put je bio kada je bio moj rođendan, zbog nekog stresa sam završila u bolnici, ne zbog njega, već zbog stresa. Dok sam ja bila ludački zaljubljena, on me je povređivao. Njemu svaki put bude krivo zbog onoga što se dešavalo, ali ja nijednog trenutka nisam želela da povredim oca svoga deteta - otkrila je Dragana.

- Jednom je bila scena u petom, šestom mesecu kada sam saznala da me je prevario. Nije bilo fizičko maltretiranje, ali jeste psihičko. Omalovažavanje mene u trudnoći, zbog promene mog izgleda. Stalno neko miniranje mene da sam ja ispod njega, a on je "big bos". Ja sam bila u trećem mesecu trudnoće i slušam osam minuta razgovor sa nekom devojkom kada on sa njom jede plodove mora. Drugi put, kada mi je rekao da vodi decu iz prvog braka na more, a na kraju se ispostavilo da je otišao sa drugom na more. Kada sam došla iz porodilišta, on nije došao, tu su bili moji, njegova majka je došla - pričala je Dragana plačući.

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Komentari (5)

??????

30.12.2018 08:43

Ova namesto da resi svoj bracni problem , usla u rijaliti da iznese prljav ves iz braka milionskom gledalistu , pred kamerama ? Ne cini li ona to da bi vratila izgubljenu slavu ?

pera rogonja

30.12.2018 09:23

Ne moze i jare i pare.Kad tad dodje sve na naplatu ali deca ispastaju.Nisi cvecka ni ti dragana.

Milorad

30.12.2018 09:32

Nije me ubedila. Nesigurna u svoje izlaganje. Velika ljubav i zlostavljanje. Pod zlostavljanje uvrstila njegov službeni put, izlazak u grad, nedovoljnu brigu oca o bebi, sumnju u njegovu vernost itd. Nije navela konkretno nasilje.

Boki

30.12.2018 12:42

Dragana je kontradiktorna.

Boro

31.12.2018 00:05

Ni Dragana nije cvećka. Švalerka koja se udalaa za švalera starijeg od nje 20 godina. Posle mu osvetila pa prevarila švalera sa drugim švalerom. Pa se vratila prvom švaleru.