Zadruga
Printscreen
Luna i Marko

E stock

Luna i Marko, Foto: E stock

Naime, animozitet koji između Gagija i Anabele traje već neko vreme nijedno od njih dvoje nije pokušalo da sakrije. Na finalno veče došli su odvojeno, a kada su se ugledali u Šimanovcima, potpuno su se ignorisali. Gagi je došao prvi, dok je njegova bivša supruga kasnila više od dva sata. Svoje kašnjenje pravdala je čekanjem sestre iz Kanade, koju je želela da dovede, kako bi iznenadila Lunu.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani

printscreen

 

Preki pogledi i netrpeljivost osećali su se u vazduhu, a kulminacija odnosa desila se kada je Anabela umesto Gagija otišla u vrt s ostalim roditeljima superfinalista.

- Bolje da sam ja otišao, a ne ona. Umesto da joj je dala vetar u leđa i podržala je, rekla da se pomiri s tim momkom i kaže joj neku lepu reč, ona joj je samo isprala mozak. Uvek to radi, upravlja njome kako hoće. Kao da joj je drago kada se Luna trese, plače i ima lomove - požalio nam se Gagi nakon što je video da je njegovoj ćerki Anabelin dolazak još više pomutio razum i doveo do novog rastrojstva. Čim je majka napustila ostrvo, ćerka je, evidentno, prema njenim uputima, krenula da napada Staniju. Iz čista mira.

- Sram te bilo, flertuješ s mojim bivšim dečkom. Dogovaraš se da se vidite na splavu, daješ mu da nosi tvoje džakove. Nikada me nisi volela, šta sam ti uradila?! - ponavljala je svoje napamet naučene rečenice, koje smo slušali svih proteklih meseci u svim njenim svađama.

Luna, Stanija

Printscreen

Luna, Stanija, Foto: Printscreen

Malo potom, kada je Staniju izbacila iz igre i ostala sama s Miljkovićem, počela je da plače i zahteva da joj on da odgovore na ista pitanja: zašto je ne voli, šta mu je učinila, zašto ju je ostavio kao kera... Iste rečenice, ista pitanja, iste suze i žrtva do poslednjeg minuta pred proglašenje.

I nije samo Luna dramila na rajskom ostvu. Za to vreme, dok ju je mama gledala na video-zidu u studiju, potpuno je poludela. Demonstrativno je ustala i krenula napolje, želeći da napusti finale. Za njom su potrčali i ovi što su s njom došli, ali i drugi zadrugari, među kojima Ljuba Pantović, Suzana Perović... Uludo su pokušavali da je vrate uz molbu da se smiri, ali ono što smo svi mi, koji smo se našli ispred studija mogli da čujemo jeste: „Je*aću mu mater, dokle će više da je povređuje?! Ne mogu da je gledam kako se kida…“

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nakon petnaestominutne drame pred pripadnicima sedme sile, Anabela se udostojila da se vrati u studio, ali tek je tada krenuo šou. Luna i Marko su kao jedini preostali superfinalisti došli u studio, kako bi saznali ko je od njih prvi, a ko drugi. Ali Anabeli kao da to nije bilo bitno. Namrgođenu facu nije pokušala da promeni, čak ni zbog ćerke, koja joj je odmah prišla. Majka joj je opet održala bukvicu zbog suza i razgovora s Markom, a zatim je imala i niz zamerki na njenu prisnost i zagrljaj s ocem.

Iza kulisa Zadruge

Vesna Đorđević

Iza kulisa Zadruge, Foto: Vesna Đorđević

Sve je to posmatrao Gagi, koji ju je pitao zašto to radi i pripretio joj je, ne baš finim tonom, dok je Anabela počela da se rukom udara po nosu i aludira na to da je drogiran. Tada je denser potpuno odlepio, pa je bivšoj supruzi pokazao srednji prst naočigled svih prisutnih. I ne samo to, nakon što se ona grohotom smejala Gagijevom srednjem prstu, on je pesnicom jedne ruke udarao svoju drugu, što je, u prevodu značilo - „prebiću te“.

Iza kulisa Zadruge

Vesna Đorđević

Iza kulisa Zadruge, Foto: Vesna Đorđević

Dok su se oni čašćavali teškim rečima, ružnim pretnjama i prekim pogledima, Dušica je proglasila novu pobednicu „Zadruge 2“, iza čijeg se osmeha krilo mnogo više tuge. Nakon što joj je uručen ček od 50.000 evra, Gagi je svoju mezimicu podigao i tako je nosio po studiju, a onda su svi stali u red da joj čestitaju. Svi sem Anabele, koja je to učinila poslednja. 

Iza kulisa Zadruge

Vesna Đorđević

Iza kulisa Zadruge, Foto: Vesna Đorđević

 

- Ona je bolesnica. Jeste li videli kako se udara po nosu i proziva me da sam narkoman. Uvek kada nema šta da mi kaže, ona kaže da sam narkoman - rekao nam je Gagi, kada smo ga upitali šta su značile njegove pesnice, srednji prst i sve ostalo čime su nas šokirali.

- Ona je nesrećnica, stalno je takva. Jeste li videli da se nije nasmejala nijednom? Ćerka joj pobedila, odnela je glavnu nagradu, a ona namrgođena. Nju je više pogodilo što je Marko drugi nego što je Luna prva - šokiran je bio Gagi Đogani.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani

E stock

 

Komentari (1)

Cici

08.07.2019 10:01

Kakva majka takva i cerka. Ovoj Luni bi bilo bolje da slusa oca , bar nije zloban.