Luna Đogani
E stock
Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

Učesnica "Zadruge" Luna Đogani ne krije da joj je 2018. podjednako i pomogla i odmogla, kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu. U otvorenom intervju Luna je morala da napusti "Zadrugu" kako bi mogla da sumira utiske o ovoj sezoni. Naravno, nakon završetka ponovo je vraćena u "Belu kuću"!

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Luna tvrdi da je zbog svih situacija koje su joj se dogodile postala jača, zrelija i ozbiljnija. Ima svoje ciljeve, ali želi i da njena porodica bude srećna, te da sve ružno ostave iza sebe.

 

Đoganijeva u 2019. želi da započne muzičku karijeru, a kada je izašla iz rijalitija kako bi dala intervju i slikala se, otkrila je sa kim bi snimila duet, odgovor je bio kratak i jasan - sa Gastozom.

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

- On je neki moj žanr muzike, neki moj stil. Prijatelj mi je, znamo se mnogo dobro i mislim da bismo nas dvoje bili dobar tandem. Imamo već zajednički spot za njegovu pesmu "Antidot", mislim da se dobro slikamo zajedno, tako da smatram da bi nas dvoje naprvaili pravi bum! - sa osmehom je rekla.

Nenad Marinković Gastoz, Luna Đogani

Printscreen Instagram

Nenad Marinković Gastoz, Luna Đogani, Foto: Printscreen Instagram

Kako kaže, ono po čemu će pamtiti 2018. definitivno je "Zadruga 1", kao i sve što je prouzrokovala. Ipak, Luna kaže da joj se i mnogo lepih stvari dogodilo, te da je iz svega izvukla pouku.

Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

- Pa prošlu godinu ću definitivno pamtiti po "Zadruzi 1", to mi je obeležilo 2018. Ali, u toj godini mi se dogodilo i ono najlepše, a to je činjenica da sam se mnogo promenila, na bolje. Naučila sam neke stvari, sazrela sam, ojačala kao osoba... Svakako smatram "Zadrugu 1" velikim iskustvom i na tome sam zahvalna Bogu - kaže Luna.

Na pitanje kako vidi sebe u 2019, Luna kaže da sigurno neće biti mirna.

Luna Đogani

Alo!/Dejan Briza

Luna Đogani, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Vidim totalno jednu novu Lunu, novi početak. Uspešna, jača nego ikad, veliki borac i, ako Bog da, da se ostvarim u muzičkoj karijeri za koju sam rekla definitivno - to je to, idem do kraja i dok ne budem to ostvarila neću se smiriti sigurno! Najbinije mi je, naravno, da budem zdrava i voljena - poručila je.

 

Komentari (10)

??????

02.01.2019 18:29

Jos jedna pevaljka na ovim prostorima koja ce otvarati usta na play back .

Makica

02.01.2019 20:58

@?????? - Kad moze Kija sto nebi mogla i Luna.Luna barem potice iz muzicke obitelji.ima ko da je nauci.a Kija???nije 3 rijeci ni na jednom nastupu otpjevala uzivo..

dejan

02.01.2019 22:05

@?????? - bice to nazalost jos jedno njeno razocarenje.Nema ona ni harizmu,ni karakteristican izgled,nije duhovita.Jedna obicna ne mnogo pametna plavusa sa plasticnom nadogradnjom.Jedino sto ima su mama ,tata i citava armija ljudi koja je angazovana da je operei napraavi od nje sveticu i kupice joj neku pesmu ali to ce biti to od karijere nema tu nista

Mrdak

02.01.2019 19:52

Kako mi ova Luna izgleda prgavo.... Ala bi je ja razguzio ... Skičala bi ona meni ko da ženi brata.

XXL

03.01.2019 00:17

Gastoze mučeniče....

sanja

03.01.2019 13:59

A KO CE KUPITI NJEN CD ????? ode mast u propast

Goran

04.01.2019 13:21

@sanja - Ni poznati pevači ne mogu da prodaju CD.

Goran

04.01.2019 13:20

Ova svake nedelje izlazi na konsultacije.