Zorica Marković
Printscreen Youtube
Zorica Marković

Printscreen Youtube

Zorica Marković, Foto: Printscreen Youtube

Miljana i njena mama Marija Kulić ušle su u žestoku raspravu sa doskorašnjom prijateljicom Zoricom Marković. Pljuštale su uvrede, a možda dođe i do diskvalifikacije.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Zorica se prvo posvađala sa Mirkom Gavrićem dok su Miljana i Marija stale na Mirkovu stranu, branile ga i onda je nastalo ludilo.

Pevačica je rekla Miljani da prizna čije je dete i zašto u krštenicu nije upisan Ivan nego piše da je otac "nepoznat", a Mariji je rekla da je u rijalitiju "Parovi" spavala i sa Mladenom Vuletićem.

Kad je to čula, Marija se nabesila pa okrivila Zoricu kako je spavala sa ocem Mirka Gavrića.

Njihova svađa je potrajala do jutra, a Zorica je imala komentar za Miljaninog sina koji je zgrozio javnost:

"Idi, ljuljaj narkomanče", rekla je ona, a Miljana joj je odgovorila, "Govoriš za bebu da je narkoman, govoriš o sebi".

Zorica je aludirala na Ivana Marinkovića, koji je navodno uhvaćen sa gramom kokaina tokom leta.

Da li će Zorica zbog ovakvih uvreda na račun bebe Željka Kulića biti diskvalifikovana ili ne, ostaje nam da vidimo.

Komentari (8)

Ja sam

22.09.2018 16:06

Zasto bi bila diskvalifikovana? Jel to dete ucesnik kao i svi drugi? Molim lepo. Njegova mama je trebala da zna da ce kada uvede dete i za to dobije novac, njeno dete isto biti napadano kao sto ona napada druge

??????

22.09.2018 17:32

@Ja sam - Svako odgovara za sebe. Zorica neka odgovori Miljani ako nesto ima. Neka ne vredja bebu koja joj nista nije ucinila , a beba ne zna ni da prica . Zorica je zlo. Lepi Mica prost , do bola. Zorica i Mica stite jedano drugo. A placeni od produkcije da izazivaju svadje , da psuju , da iritiraju sto im ne pada tesko jer drugo nista i ne znaju. Strasno je da se favorizuje i placa prostakluk, primitivizam , nemoral. Zorica napolje , a za njom Lepi Mica , Dorotea , blizanci ....

mirjana

22.09.2018 17:41

@Ja sam - Pod hitno diskvalifikacija i izbacivanje,zbog neprimerenog ponašanja.zorica gubi kontrolu i pluje svakog ,posebnobebu što je užas. Nije jdostojna boravka u Zadruzi.Želio madje kadrove , pevače da uveseljavaju, a ne babetinu da vredja i pljuje sve.

nada

22.09.2018 18:04

@Ja sam - Volela bih samo da znam kako bi bilo da neko napada tvoje tek rodjeno dete ili odraslo ako ga uopste imas !!!!!!!!!!!!! Nadam se da ti ga bog nije dao !!!!!!!!!!!! Ti znaci mislis da su sva deca narkomani ako su im i roditelji bili ili ????????? Onda je i Luna ili ????????

??????

22.09.2018 22:00

@Ja sam - Izbacite sve. Ubacite decu iz pretskolskog.

nada

22.09.2018 16:12

Zoka ga bas pretera - mislim da je treba izbaciti jer su ovo teske uvrede !!!!!!!!!!!! I ona sama ima debelog putera na glavi !

lola

22.09.2018 19:28

koja normalna zena bi uvela dete u rijaliti?

Laki

22.09.2018 19:58

Zorica je najvece zlo koje hoda ovom planetom, ona nesto nekome moralise, a njeni rani radovi se i danas prepricavaju, vasarska pevaljka, zena bez morala, treba je diskvalifikovati, a Miljana da podnese tuzbu,zena bez karijere i buducnosti prezivljava od rijalitija do rijalitija