MUK! DAVID U ŠOKU! Davidovi roditelji ZNAJU MRAČNU TAJNU Ane Korać! Biljana i Mungos dobili fotografije!

Aleksandra je sve otkrila!

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Na iznenađenje mnogih, Biljana Dragojević odlučila je podrži vezu svog sina Davida Dragojevića sa Anom Korać, a to je pokazala i tako što je na dan njihove slave poslala tortu na adresu Bele kuće sa natpisom "David i Ana". POGLEDAJTE OVDE istinu o Aleksandrinom i Davidovom pomirenju.

 

Koraćeva je u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom" otkrila voditelju kako se oseća zbog toga i da li čvrsto veruje u njenu podršku, a onda je Aleksandra Subotić vidno iznervirana zbog toga odlučila da otkrije još jednu tajnu njene oštre suparnice. Ko zbog Ane Korać prolazi kroz pakao, POGLEDAJTE OVDE.

- Nisam zaboravila, David mi je nešto rekao. Nisam htela da idem da pričam sa mojima, osećam se neprijatno. David mi je rekao da je Aleksandra njegovoj mami isprala mozak. Obradovala sam se što nas njegova mama podržava i drago mi je. Pomešana su mi osećanja, iskreno. Čudno mi je sve to - rekla je Ana.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

- Biljana je rekla za nju da je prostitutka. Ona nju doživljava kao nekoga ko je Magdaleni oteo oca, meni nekog koga mnogo volim. Magdalena kaže da joj je ona baka. Anu poznaje neko ko je mnogo blizak Mungosu i da je on dobio fotografiju na kojoj se vidi pre tih plastičnih operacija. Ta fotografija je izašla na društvene mreže i onda je Mungos napao Biljanu, zašto je ona podelila tu fotografiju, a on se sp*dao na njen račun - rekla je Aleksandra. Subotićka je nedavno otkrila potresne detalje njenog život, više o tome PROČITAJTE OVDE.

David Dragojević
David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

- Biljana je sve vreme živela u zabludi da je to igra, a sada je konačno shvatila da se David zaljubio u devojku kao što je Ana i kakva god da je ona, ona je na strani svog sina. Biljana sad malo menja mišljenje o Aleksandri, zbog svega što se izdešavalo - rekao je Lepi Mića.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi