USRED IZBACIVANJA I VANREDNOG UBACIVANJA! Davidova mama UŽIVO u programu priznala da je imala DOGOVOR sa Aleksandrom Subotić

Sve je rekla!

Biljana Dragojević
Biljana Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Po nedavno promenjenom rasporedu, subota je u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisana za izbacivanje, a ove nedelje nominovani su bili David Dragojević i Marko Stolić. Međutim, produkcija je rešila da dodatno zabiberi čorbu i da organizuje i vanredno ubacivanje.

 

U studio kod voditeljke Dušice Jakovljević stigla je i podrška za nominovane, a uz Stolićevog druga i kolege Žarka Stanojevića, došla je i Davidova majka - Biljana Dragojević. I to da podrži sina uprkos svim razmiricama koje još uvek postoje.

Ona je između ostalog otkrila da je sa Aleksandrom Subotić imala dogovor pre njenog povratka na imanje u Šimanovcima. Biljana je od Aleks tražila da bude smirena, a mama Dragojević kaže kako se ona nije držala dogovora i nije ga ispoštovala.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

Bilja je rekla kako zamera Aleksandri zbog toga što se svađa i što napada Davida. Biljana je rekla da su se Aleksandra i ona dogovorile da će Aleksandra biti smirena kada se vrati u "Zadrugu", a da ona to nije ispoštovala.

- Imam zamerku na njeno ponašanje, dogovorile smo se da bude smirena, da ne pada u vatru i na provokacije. Međutim, ona je sve unatraške uradila od onoga što je trebalo. Nije uradila kako smo se dogovorili. Ali, dobro, to je njena stvar i njeno pravo - rekla je Biljana.

Ona je dodala i da joj sve teško pada i da oseća kao da treba svakog trena da se probudi.

- Nije mi bilo dobro, svi znamo kako je protekao taj telefonski poziv. Ja sam htela da iznesem svoje mišljenje. Falilo mi je da popričam sa njim. Međutim, bila sam sprečan, Mungos je uzeo telefon i nastavio razgovor. Možda je i bio u pravu zbog toga, jer sve sa čime se ja ne slažem, treba da kažem napolju - iskrena je bila Biljana.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi