OSEĆA SE BOL U GLASU! Davida se otac ODREKAO zbog rijalitija?! Dragojević prvi put otvorio dušu i otkrio ISTINU! (VIDEO)

Nije mu lako da čuje takve stvari...

David Dragojević
Foto: Printscreen

Nominovani za izbacivanje ove nedelje su Rebeka Popović i David Dragojević, koji su se u izolaciji veoma zbližili.

Ove večeri oni su ispred sobe za rehabiliticiju ponovo razgovarali, pa je David odlučio da otvori dušu Rebeki i ispriča joj nešto što nije nikome do sad.

"Sa tatom što nisam pričao to je nešto spolja bilo, mi smo isti, ja sam identičan moj tata, i građa i sve. Ja mog ćaleta volim najviše na svetu, kao i on mene. To je najveća budalaština na svetu, to da me se odrekao. Poslali mi čestitku, mama se čula sa njim, on bio u Autriji, čula se sa njim. Moju sestru to ne interesuje, ona šta čuje čuje, ali je ne interesuje. Ona voli knjige, završila fakultet, jako dobra devojka, za primer, ni ne psuje", pričao je Dragojević. Pogledajte OVDE kako je David saterao Anu Korać u ćošak da prizna sve!

David Dragojević
Foto: Printscreen

Podsetimo, ranije se pominjalo da je David u žestokoj svađi sa svojim ocem, ali i sa rođenim bratom, a on je sada ove priče dematovao, baš što se tiče oca, dok brata Dejana ovoga puta nije spominjao.

Pogledajte šta su još pričali:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi