RAZOČARAN, NE ZNA ŠTA ĆE SA SOBOM! David se odrekao ROĐENE MAJKE zbog Ane! Počeo da besni i da psuje: Ona s*re po meni!

Strašno!

David Dragojević, Ana Korać, Sanja Stanković
David Dragojević, Ana Korać, Sanja Stanković, Foto: Screenshot Youtube

Toma Panić, sinoć je prozvao Davida Dragojevića zbog toga što se odrekao majke Biljane Dragojević zbog veze sa Anom Korać.

- Ja to nikad ne bih uradio. Šta može da pomisli ta devojka, ako sam se odrekao rođene majke, možda ću tako sutra da se odreknem i nje? - rekao je Panić.

Dragojević je bio besan zbog tih prozivki, te je odmah odgovorio na ovu Tominu opasku.

- Ja se ne odričem majke zbog devojke, niti bih se odrekao. Ja sam razočaran! Zašto s*re napolju, to onda ide i po meni. Neke stvari ne može da radi. Čeka se da se izađe, pa da se priča. Ne radi se to po novinama. Ja ovde patim, i lud sam, ovde sam nemoćan. Psihički sam pukao, a Ana mi ovde jedina prija. U mojoj porodici nikad nije bilo nikakvih problema. Najveći problem sam napravio kada sam ušao u rijaliti, zbog mog hira i iživljavanja. To mi je bila najveća greška. Onda je počelo sve ovo. Imao sam savršenu porodicu. Ja sam kriv što sam ušao u rijaliti. Mama mora da prihvati moju vezu. Kako sam ja prihvatio njenog novog muža, kad se rastala sa tatom... Ja nisam ni rekao da ću se nje odreći. Ja ću sa njom pričati kada izađem - objasnio je David.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi