Aleksandra i David
Printscreen
Aleksandra i David

Printscreen

Aleksandra i David, Foto: Printscreen

David Dragojević ne odustaje od namere da animira izabranicu svog srca. Tokom celog popodneva, on se trudio na sve moguće načine da joj se približi i oraspoloži, iako je ona, kako tvrdi, jako ljuta na njega i želi na neki način distancu. On je svoju lepšu polovinu obasipao poljupcima, zagrljajima, misleći da će joj na taj način omekšati srce, ali očito mu ništa nije išlo po planu.

Aleksandra nije želela da prihvati ove izlive nežnosti, i govorila mu je da se skloni od nje zato što je besna i razočarana. Na kraju, on je oborio na krevet, obgrlio rukama i nogama, a ona se otimala neuspešno.

Pročitajte još:

 

- Ostavio si me samu samcijatu, kao neku kerušu, meni nije dobro, čekam te, a tebe briga. Skloni se! Svako ko prođe ja ustajem ko paćenica, mislim da si ti, a tebe naravno nema.

- Lažeš! Ne bi valjda! Boleće me, i plakaću... - rekao je David.

- Boli me du*e što bi ti plakao, kad mi je najteže tebe boli ku*ac. Je*e ti se za mene. Ostavi me na miru! Te seljačke fore sa mnom nećeš moći!

- Dobro bre, je*o mamu više od pričanja! Zašto si takva? - poludeo je David.

Nakon ovih reči Aleksandra je otišla da promeni baterije na bubici, izolaciju kako bi se odmorila i presabrala svoje misli.

 

Komentari (2)

Dragan

12.11.2018 20:32

Aleksandri nista nije dobro. Ni Zadruga, ni Produkcija, ni zadrugari, ni David, ni krevet, ni hrana, ni struja, ni voda..................

Maki

12.11.2018 21:35

Bedevija se sveti ovom mučeniku, što je bio u Americi i u njenoj bijnoj mašti - prevario je sa pola Los Andjelesa, dok je ona "jadna" tamanila pljeskavice po Crnoj Gori i patila, ko zna zbog čega! David podhitno da se spašava od knjiškog primera zlostavljačice psiha, a takva joj je i nenormalna majka... Ludo i blesavo...