ZBOG OVOGA JE ANA KORAĆ NAPRAVILA HAOS! David i Stanija zajedno?! Isplivala prava istina! Zadrugari su juče sve otkrili

Šok!

Stanija i David
Stanija i David, Foto: printscreen

Voditelj Milan Milošević, sinoć je zadrugarima postavljao pitanja koja su pristizala od strane gledalaca, a prvo pitanje je bilo namenjeno Staniji Dobrojević.

- Je l' stvarno misliš da možeš osvojiti Davida, jer si sinoć flertovala sa njim - glasilo je pitanje za Staniju.

- Došlo je nekoliko trenutaka, kada je on igrao i prošao pored mene, ako je to flertovanje, onda dobro - prokomentarisala je Stanija.

Ovo flertovanje su primetili i pojedini ukućani nisu mogli da odole večeras, a da ne daju svoj sud o odnosu ovo dvoje zadrugara.

- Ja sam primetila da postoje simpatije Stanije i Davida. I te kako se Stanija dopada Davidu, i on njoj. Videla sam da su njeni pogledi bili uprti u njega. Prilazio joj je, dodirivao je po struku. On se opusti kada popije. Biće on obazriv, jer je jednom pogrešio - rekla je Marija Kulić.

- Vladimir ne bi džabe poslao poruku da nije video njeno ponašanje. Napolju se sve vidi. Staniji se sviđa David, to zasigurno. To nisu sigurno čista posla - prokomentarisala je Zorica Marković.

- Ne, nisam flertovao. Osećam se ružno i žao mi je što se Ana oseća neprijatno zbog mene, ali za mene postoji samo Ana. Tako nešto je ispalo sinoć. Ja samo Anu volim i samo nju vidim - pravdao se David.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi