PROPAST VELIKE LJUBAVI! David beži iz zemlje, Ana Korać se vraća starom životu! Isplivali ŠOK DETALJI!

Skupe krpice, brza luksuzna kola, dosta keša - to je njen način života kojeg neće lako da se odrekne

Ana Korać i David Dragojević
Ana Korać i David Dragojević, Foto: E stock

Iako se rijaliti završio, ljubav Ane Korać i Davida Dragojevića i dalje traje. Preselili su se za Beograd, deluje da su srećniji nego ikad, žive zajedno... Međutim, koliko će njihova sreća da potraje, da li su oni jedno za drugo i kako će Ana da živi „običan“ život bez luksuza i skupih krpica i putovanja, otkrio je vizionar Vlada Kečina za VIP magazin.

- Ana i David trenutno prolaze kroz fazu medenog meseca, odnosno još nisu skinuli ružičaste naočare i uživaju u ljubavi. Međutim, taj period neće još dugo trajati jer nijedno ni drugo nije ušlo iskreno u ovu vezu. Ljubav je jača i iskrenija sa Anine strane, ali ona prosto nije tip žene koja će zbog ljubavi svega da se odrekne. Sa Davidove strane je nešto drugačija priča, on je u ovu vezu uplovio sa jasnim ciljem, da što duže ostane u rijalitiju i da bude još popularniji. Međutim, pošto je „Zadruga“ gotova, njihova ljubav će uskoro početi da se gasi - tvrdi Vlado i dodaje da će Dragojević, zbog pritisaka njegove drage da napravi što više novca kako bi imali lagodan i luksuzan život, ponovo da „zapali“ za Ameriku.

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Ana Korać surovo o SVEKRVI: Davidova mama mora da se potrudi da joj Dejan i Dalila OPROSTE SVE!

- Romansa Ane i Davida od početka je slutila na propast jer su njih dvoje dva različita sveta, ali pošto su se zaljubili, zato su i uspeli da izdrže ovih osam meseci. Ipak, za njih dvoje nema budućnosti jer Ana želi luksuz i veliku količinu novca, a David isto želi novac, ali on ne bi da radi. Takođe, pošto se njihova veza zasniva najviše na fizičkoj privlačnosti, a tu ljubavi ima vrlo malo, oni su odmah imali rok trajanja - tvrdi Kečina za naš magazin i dodaje da Dragojević nije dovoljno jak muškarac jer čim krenu obaveze, on beži.

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2
 Foto: Screenshot Instagram post

- David će sve uraditi za devojku u koju je zaljubljen, ali pod uslovom da nema pritisaka i obaveza u toj vezi. Kada vidi da se od njega očekuje previše, on pokušava da se izmigolji i raskida. Ista sudbina čeka i Koraćevu jer ona pokušava da mu nametne obaveze, ali to joj neće poći za rukom. On će početkom oktobra da pobegne u Ameriku, a Anu će da ostavi na cedilu. Iako će joj biti teško pošto se zaljubila u Davida, starleti odgovara da bude singl i da se baci u akciju traženja muškarca koji ima više novca. Ona je želela da bude sa Dragojevićem, ali njegovu finansijsku situaciju ne može da podnese. Nažalost, ona će se vratiti starom načinu života i ponovo će tražiti sponzore. Skupe krpice, brza luksuzna kola, dosta keša u novčaniku njen je način života kojeg neće lako da se odrekne - objašnjava Vlado za VIP magazin. 

Gledateljka nazvala Anu pravom D*OLJOM, a onda je Maja RAZVEZALA jezik i priznala sve što zna o Koraćevoj i čuvenom Karlu!

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 01.08.2019. 09:05 Isplivavaju nove informacije... Foto: Printscreen Gledateljka emisije "Zadruga - Narod pita" koja se uključila uživo u program želela je da da svoj sud o Ani Korać , iako ona nije u studiju. Međutim, na nju se nadovezala gošća Maja Marinković koja je iznela mnoge detalje iz Aninog privatnog života.

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi