SVE O PODVOĐENJU, DROGIRANJU... Čabarkapa RASKRINKAO Aleksandru i Ljubu OTVORENIM PISMOM! Prilaže i PREPISKU! Nastaje pravi HAOS!

Ne može da ćuti!

Aleksandar Čabarkapa
Foto: Printscreen Facebook

Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović često imaju svađe u rijalitiju, a neretko pomenu i Aleksandra Čabarkapu. Njihov ljubavni trougao godinama drži pažnju javnosti, a o svim detaljima rešio je da progovori upravo Čabarkapa.

Naime, on se prvi put javno obratio povodom ove ljubavne afere, pa obećao i da će sve dokaztati.

Ovaj put je na profilu svoje žene objavio poduže pismo koje prenosimo u celosti:

- Fb prijatelji i neprijatelji i široke narodne mase, pošto sam blokiran obratiću vam se preko profila svoje supruge. Rijaliti govna ne gledam, ali me prijatelji obaveštavaju da sam glavna tema štakorske i najjadnije javne porodice u Srbiji a prezime neću pominjati da ne budem opet blokiran. Rećiću vam da konjoglava mečka Božana i majka njena kao stena i tatko mafijoza u pokušaju na kineske baterije lažu apsolutno sve od A do Š. Aleksandra tvrdi da je hapšena zbog Čabarkape, a više o tome pročitajte OVDE!

O njihovim porodičnim najsitnijim prevarama i po 1000 dinara podvođenjem člana porodice na prostituciju, porodičnim drogiranjem, pijanstvom, izdajom i svim najlošijim karakternim osobinama skupnim porodičnim šljamovima, o njima mogu pričati danima, da se ne ponovim mnogo više od govornika Zmaja od Šipov.

Aleksandar Čabarkapa
Foto: Vladimir Marković/Alo!

Svi oni skupa obmanjuju narod svojim lažnim pričama, a ja se nisam oglašavao i njih pominjao jako dugo. Da budem skroman, ali ja sam kao NIKOTIN teško me je ostaviti, pa njihovi jezici neprekidno melju i ne ispuštaju moje ime iz njihovih klozetskih usta.

Ja sam taj koji raspolaze sa dokazima, a koje ću takođe preko Fejsbuka uskoro predočiti, jer večeras nemam vremena, a oni su u vidu sms poruka konjoglave, majke joj i mene. U tom starom telefonu imam barem 1000 poruka, i deo poruka gde me Aleksandra moli da otkacim Ljubu i da budem sa njom. Te poruke čisto i jasno potvrđuju da sam u isto vreme, žargonski rečeno, peglao majku i ćerku, a one svojim lažima lažu široke narodne mase, a od kojih žive pa vi vidite dragi pratioci koga vi podržavate i na koga trošite svoj novac. OVDE pročitajte kako je razotkrivena Stanijina veza sa Čabarkapom!

Za razliku od majke, ćerka mnogo mnogo više laže, ja nju u životu nikad nisam muvao, već se ona meni guzila i nabacivala, pa sam joj, čisto pro forme, dao ono što je i tražila, bez ikakvih emocija i obaveza. A ona u svojoj glavudži umislila vezu, brakove i ludila. Živi bili i uskoro ćete sve videti. Aleksandar Čabarkapa"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi