"Boli me duša zbog njega" David je nedavno napustio "Zadrugu", a ove Subotićkine reči KIDAJU DUŠU!

Kolika bol...

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

Voditelj Milan Milošević je kročio u Belu kuću i za nekoliko trenutaka zakuvao atmosferu do te mere da su svi zadrugari govorili u isto vreme.

Milana je zanimalo kakvo mišljenje ima David Dragojević koji je juče proveo veći deo dana sa Aleksandrom koja je imala više nervnih slomova zbog veridbe njenog oca.

- Karađorđe zna da ja njega cenim, ali ove stvari zna da je trebalo da uradi drugačije, živi sa njom. Po mojoj logici, trebalo je da ih odvedu negde, a ne tako. Pritom Ivana tako da joj priča. Svi su videli kako je ona vrištala na sav glas, a on bio staložen - rekla je David, pa se ubacila Aleksandra:

Subotićeva je ustala i kako bi objasnila svoj stav prisetila šta je sve preživela i doživela za vreme svoje trudnoće.

- Mene boli duša kada neko njega vređa. Moj otac zna da to nije tačno, ja svoju porodicu nisam prodala zbog rijalitija. Ušla sam da pokažem ko sam ja. Moja porodica se samo umešala, niko ih nije zvao. Boli me duša kada kaže da sam ga pljuvala. Mene su ljudi šikanirali, ja sam trudna išla, deca su mi se smejala. Za mene je rijaliti bila savršena prilika da se pokažem. Smatram da moj otac nema zanimanje, on nikada nije bio zaposlen. Nemam protiv njegove veze, već zbog načina na koji je sve učinjeno - rekla je Aleksandra.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku.

Ovaj klip Davida i Aleksandre je dirnuo mnoge, stavili su do znanja ljudima koliko im je stalo do familije.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na Instagramu Facebook-u

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi