BESAN KAO RIS Bivši sponzor Ane Korać otkrio zbog čega ona ne priča sa Sorajom! A onda obelodanio ko su sve prostitutke u "Zadruzi"!

Ne želi ništa da prećuti.

Filip Mijatov i Ana Korać
Filip Mijatov i Ana Korać, Foto: printscreen

Ana Korać je već mesecima u žiži interesovanja, jer je preotela verenika Davida Dragojevića cimerki iz rijalitija Aleksandri Subotić. Od tog momenta, o Ivanjičanki isplivavaju razni detalji i nagađanja, a većinu informacija je u javnost plasirao njen bivši dečko Filip Mijatov. OVDE pogledajte koje je sve želje Filip ispunjavao Ani, kao i koliko joj je keširao mesečno stan!

 

Sigurno najšokantnija tvrdnja biznismena iz Londona, za kojeg Ana tvrdi da joj je bio samo prijatelj, jeste ona da se Koraćeva već godinama bavi prostitucijom. Kako je rekao u jednom od "lajvova" na svom Instagramu, Filip poseduje dokaze za sve svoje tvrdnje, a u subotu uveče ulazi u "Zadrugu" da se konačno obračuna sa svojom bivšom devojkom.

U želji da čujemo sve što ima da iznese o jednoj od najaktuelnijih zadrugarki, kontaktirali smo Mijatova, a on je bio i više nego raspoložen da odgovori na naša pitanja.

Ana Korać i Filip Mijatov
Ana Korać i Filip Mijatov, Foto: Screenshoot Instagram

Koliko dugo poznaješ Anu Korać, i koliko ste dugo bili u vezi?

- Anu poznajem već tri godine, a u vezi smo bili šest meseci.

S obzirom na to da sada tvrdiš da se Ana bavi prostitucijom, da li ti je to smetalo i ranije dok ste bili u vezi? Zbog čega si odlučio sada da progovoriš o svemu?

- Njeno prostituisanje mi je uvek smetalo, ali sam rešio da sada sve otkrijem zato što me ogovara i priče neistine o meni i našem odnosu tamo pred kamerama - tvrdi Filip i objašnjava da ne poznaje porodicu starlete iz Ivanjice, već samo njenog brata, za kojeg tvrdi da je divan dečko.

Filip Mijatov i Mina Vrbaški
Filip Mijatov i Mina Vrbaški, Foto: printscreen

Ono o čemu se priča već nedeljama jeste odnos Ane Korać i njene, sada već bivše drugarice Soraje Vučelić. Kako su njih dve bile nerazdvojne, mnoge je začudilo to što je Soraja iznenada obrisala sa društvenih mreža sve zajedničke slike sa Anom, a za medije nije želela da komentariše šta je razlog prekida višegodišnjeg prijateljstva. S druge strane, Filip ima svoju teoriju i o tome:

- Poznajem Soraju, naravno. Ona želi da se opere od tih jeftinih prostitutki i da dokaže da nema ništa sa njima - smatra Mijatov.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Dejan Briza/Alo!

U nekoliko navrata si izjavio da protiv Davida Dragojevića nemaš ništa… Kada budeš ušao u "Zadrugu" u kakvom ćeš odnosu biti sa njim i da li ćeš pokušati da mu ukažeš na neke stvari koje tvrdiš da znaš kada je Ana u pitanju?

- Ja ću sve pričati javno, pa on ako želi neka sluša. Neću ništa komentarisati sa njim lično, ali i dalje smatram da je dečko okej - objašnjava Filip i dodaje da Ana ne zna da on poseduje dokaze za iznete tvrdnje, te da zbog toga i dalje poriče neke stvari. Kako kaže, da Koraćeva trenutno nije u rijalitiju, i te kako bi pokušala da se "opere".

Kako je Ana ušla u svet prostitucije?

- Ana je ušla u prostituciju odmah nakon dolaska u Beograd 2014. godine - tvrdi Mijatov.

Filip Mijatov i Mina Vrbaški
Filip Mijatov i Mina Vrbaški, Foto: printscreen

Za koje još devojke u "Zadruzi" možeš da kažeš da su deo tog sveta?

- Za Anu Korać, Minu Vrbaški koja je i sama priznala, i za Sanju Stanković - kaže Anin bivši dečko i objašnjava da Aninu suparnicu Aleksandru Subotić ima samo reči hvale, ali da ne zna da li su se njih dve znale i pre rijalitija.

- Ana i Sandra se ne poznaju pre "Zadruge", barem da ja znam. Subotićku poznajem i imam samo najbolje da kažem za nju. Pogledajte OVDE kojeg muža poznate pevačice je proganjala Ana Korać!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi