Biljana Dragojević
Printscreen
Biljana Dragojević

Printscreen

Foto: Printscreen

 

PROČITAJTE JOŠ:

ISPLIVALO SVE Otkriveni detalji KARAMBOLA u Veterniku: Davidov očuh lomio sve pred sobom, Biljana završila u bolnici! (VIDEO)

OTKRLA RAZLOG BILJANINE MRŽNJE PREMA NOVOJ SNAJKI Tijana Ajfon raskrinkala Anu Korać: Je*ala se sa Davidovim očuhom!

ALEKSANDRA JE OVO HTELA DA SAKRIJE Biljana Dragojević otkrila detalje o Aleksandrinom OŽENJENOM dečku! Sve se saznalo, MORALA je da se vrati u rijaliti, a evo i zašto!

SVE ĆE PUCATI Biljana Dragojević ulazi u Zadrugu?! Poslala jasnu poruku, HAOS se tek očekuje! (FOTO)

BOJI SE ZA SINA Davidova mama u strahu od POLICIJE: Oteraće ga u ZATVOR, mnogo je opasna!

David je ipak odlučio da gostuje u ovoj zabavnoj emisiji, a po njegovom povratku Ana ga je ignorisala i stavila tačku na njihovu vezu. Ovo je potpuno slomilo Dragojevića, te je ceo dan proveo sam na farmi.

"Ja bih pustila da prođe još neki dan da bih mogla da dođem do nekog zaključka. Ima nešto u tome što on odmah nije odlučio da ide u "Amidži šou". Zašto ne bi išao? Zorica i Mića su mu rekli da ide i on je odlučio da ode, pa je verovatno to nju iznervrialo. Kad mu je ona rekla da ide, on nije hteo, a pod uticajem njih on je išao. Ona je tu verovatno pukla, jer je on poslušao njih, a ne nju", rekla je Biljana.

Biljana Dragojević

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Biljana bi volela da se Ana i David pomire

Dragojevićeva majka je priznala da bi volela da David ima Aninu podršku i da je to ono što njemu nedostaje tokom boravka u Beloj kući. Biljana je, iznenađujuće, istakla bi želela i da se pomire, jer je tada njen naslednik srećan i zadovoljan jer u žustrim raspravama sa Aleksandrom ima podršku Koraćeve.

"David je veliki emotivac i to me kod njega nervira, što sve doživljava lično. Da je napolju to bi bilo drugačije. Ona je uz njega uvek kada su u pitanju napadi između njega i Aleksandre. Uvek ga je branila. Ja znam kako on diše. Ja znam da on neće da uvredi starije i ima rispekt, zato je on i prihvatio Mićin savet. Volela bih da se Ana i David pomire na neki način, jer su kompaktni i zajedno kada su u pitanju napadi bilo na nju, bilo na Davida", ispričala je Biljana i dodala:

"Ne razumem baš zašto su se posvađali na krv i nož. Veoma sam bila ljuta na te njene komentare. Odskakala sam od kreveta! Mislim da to nije način, a ni razlog da se stavi tačka, ali okej, ako je to njen izbor. Ja bih sačekala još pa da vidimo kako će se odvijati njihova veza", kaže Dragojevićeva.

Ana Korać, David Dragojević

Printscreen

Foto: Printscreen

David neće dati novu šansu Aleksandri

Davidova majka se osvrnula i na gostovanje bivših ljubavnika u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom objasnila šta priznala Subotićevoj, kao i to da smatra da njen sin neće dati novu šansu Aleksandri.

"Bila mi je veštačka. Upadala mu je konstantno u reč, to je ono što je njega odbijalo kod nje. Mislim da tu nema povratka. Ona ga je svojim ponašanjem ohladila potpuno", rekla je Biljana.

David Dragojević, Aleksandra Subotić

Printscreen

Foto: Printscreen