ALEKSANDRA JE OVO HTELA DA SAKRIJE Biljana Dragojević otkrila detalje o Aleksandrinom OŽENJENOM dečku! Sve se saznalo, MORALA je da se vrati u rijaliti, a evo i zašto!

Posle 2 meseca našla je 30 godina starijeg muškarca koji je oženjen!

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Dok Aleksandra u Zadruzi svakodnevno napada Davida Dragojevića zbog prevare sa Anom Korać, nju u spoljnjem svetu čeka oženjeni muškarac sa kojim je nedavno otpočela vezu. O tome više pročitajte OVDE.

 

Ovu priču potvrdila je i Davidova majka Biljana Dragojević, kod koje je sa ćerkom do ulaska u rijaliti živela Aleksandra. 

- Aleksandra je tri nedelje po izlasku iz “Zadruge 2” upoznala starijeg biznismena iz Novog Sada u koga se zaljubila i sa kojim je u vezi. On ima oko 50 godina, a ono što je šokantno jeste da je on oženjen. Novi Sad je mali grad i sve se brzo saznalo, a ova ljubavna priča ubrzo je došla i do žene Aleksandrinog dečka. Ogroman skandal bi nastao da se ona nije vratila u rijaliti i dok ona bez pardona glumi žrtvu i ostavljenu devojku, pred kamerama pozdravlja svog oženjenog partnera - otkriva dobro obavešten izvor za “Scenu”.

Biljana Dragojević
Biljana Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Povodom ovih navoda Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića, je šokirana ponašanjem Aleksandre Subotić.

- Saznaće se sve, ja sve znam već. Znam ko je čovek, poznajem i njegovu ženu. Mislim da mu je supruga već čula sve što se dešava - kaže Biljana i dodaje:

- Mislila sam da će ona biti drugačija, da će malo da se promeni. Krivo mi je što optužuje Davida i što je tolika žrtva ispala, a eto, kako je mogla tako brzo sve da preboli? Posle manje od mesec dana od raskida sa Davidom je našla drugog. Otišla je na večeru, a ja sam čuvala Magdalenu. To se ponavljalo, nisam htela da pitam gde je i sa kim. U Novom Sadu svi poznaju Davida, nju su videli i sve se saznalo, samo što ja nisam htela da komentarišem sve do sada.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Davidova majka tvrdi da je podržavala Aleksandru sve do trenutka dok nije čula brojne laži koje je izgovorila pred kamerama u rijalitiju.

- Od raskida Davida i nje sam maksimalno bila uz Aleksandru i Magdalenu, postavila sam se sa neke ženske strane. Kada mi je rekla da ulazi u “Zadrugu 2”, posavetovala sam je da ga ne napada, da se ne svađaju, ipak iza njih je veza od dve godine i nikada se ne zna gde to vodi. Nije me poslušala, šokirana sam stvarima koje izgovara i lažima, prema Davidu se postavlja baš kao Ljuba prema Karađorđu. Zaista je bezobrazna i počela je da gazi sve pred sobom. Uporno govori neistine - poručila je Biljana i dodala:

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

- Odvratno mi je to što je prokomentarisala to da je Lazar zaljubljen u Davida i što ide na te gej stvari. Očigledno ne misli na mene i nije joj stalo šta ja mislim. Povređena žena se brani svim mogućim sredstvima i ja mislim da je ovo deo njene osvete što je David sa Anom. Najnormalnije sam je primila u kuću, laži su da je davala novac za hranu i da je renovirala Davidov lokal. Aleksandra je po izlasku iz “Parova” potrošila 10.000 evra koje su joj fanovi dali, ja nisam ulazila u Davidove i njene finansije. Optužuje njega da je trošio više, ali i to je neistina, kao i informacija da je uložila u lokal koji David iznajmljuje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi