ŽESTOK OBRAČUN Ana poludela zbog Biljane Dragojević! Ne može očima da je gleda, evo šta je spremna da uradi kako bi je UNIŠTILA?!

Ana otvorila dušu...

Ana Korać, David Dragojević, Biljana Dragojević
Ana Korać, David Dragojević, Biljana Dragojević, Foto: Printscreen

Drvo mudrosti je pozvalo Anu Korać da bi sa njom porazgovaralo. Ono joj je postavilo pitanje da li je trudna i zbog čega svi to misle.

 

- Muka mi je, nisam trudna. Muči me sve, smetaju mi priče koje kruže jer svi hoće da nas razdvoje. Nedostaje mi majka. Fale mi prijatelji. Nisam raspoložena, svi su u depresiji, samo bi da se svađaju - govorila je Ana.

 

Drvo je onda pitalo da li je njeno raspoloženje poljuljano zbog stava Biljane Dragojević jer ona ne podržava njihovu vezu, potom je upitalo ko od zadrugara unosi nemir među njima.

Aleksandra Subotić, Biljana Dragojević
Aleksandra Subotić, Biljana Dragojević, Foto: Printscreen Instagram

- Ne utiče na odnos, nego samo mene jer mi je krivo samo zbog toga. Ni moja mama da se ne slaže, ja ne bih raskidala. Krivo mi je što ima takav odnos i dozvoljava da njegova majka utiče na njega. On je razočaran u nju. I sada se Marija vratila i napada nas, ona mi je zlobna. Što se tiče ostalih. Baš mi je teško, trebaju mi sitnice. Nadam se da će biti sve u redu - govorila je Ana i dodala da je najbolja osveta tako što će je kulirati!

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi