Ana Korać, David Dragojević, Biljana Dragojević
Printscreen
Ana Korać, David Dragojević, Biljana Dragojević

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Susret je protekao nikad lepše, bilo mi je prelepo. Pravili smo roštilj. Čak smo ostali do pola dva. Bilo mi je prelepo. Ja nju nikada nisam vređala, niti bih je vređala", pričala je Ana.

"Sve najlepše kaže Biljana o Ani. Pale su teške reči, ali drago mi je što je sve kako treba i što ima lepe reči o Ani. Voli je i sviđa joj se. Stalno zove, pita gde smo i šta smo. Želi da dođemo u Veternik, ali ne možemo jer sređujemo stan. Skoknemo do Novog Sada, do Beograda, pa do Ivanjice. Svuda smo", dodao je David.

David Dragojević

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Ana je u nastavku istakla da su se Davidova i njena majka upoznale dok su njih dvoje bili u "Zadruzi", a zatim istakla da se Dragojević više čuje sa njenom majkom, nego ona.

"Moja mama se čuje sa Davidom, više nego ja. Kaže mi: "Daj mi Davida da vidim jesi li jela", a on namerno dobacuje: "Nije ništa jela"", priča Ana, a David dodaje: Pa ne jede ništa i onda joj nije dobro. Mora mene da sluša, a onda je ja tužim kod mame kada neće da sluša!

Progovorile komšije Ane Korać i Davida Dragojevića! Oplele po njima, pa otkrile šta se dešava kad ostanu sami!

AUTOR: Katarina Lazarević DATUM I VREME: 11.08.2019. 08:14 - 11.08.2019. 09:31 Niste ni pomišljali. Ana Korać i David Dragojević, Foto: E stock Otkako su izašli iz Zadruge, Ana Korać i njen dečko David Dragojević započelii su zajednički život u luksuznom naselju na Novom Beogradu.

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!