SLOBA TRAŽI OPROŠTAJ U CRKVI Svestan je svog greha, njegovo pokajanje kida dušu!

Informer/R.J. | vip 2018-08-15 07:44:05 2018-08-15 07:44:05

Sloba Radanović je odlučio da za svoje grehe potraži oproštaj.

E stock

Folk pevač Slobodan Radanović tražiće i od crkve da prekine njegov brak sa Kristinom Kijom Kockar. Bivši učesnik "Zadruge" kaže da će priznati pred popom da je kriv i grešan jer je prevario ženu sa blogerkom Lunom Đogani pred milionima ljudi, uživo u rijalitiju na televiziji Pink.

Pevač i stjuardesa su se razveli prošle nedelje u osnovnom sudu u Zrenjaninu, a po želji Radanovića uskoro će to uraditi i pred Bogom.

"Ostalo nam je da se i crkveno razvedemo. To nije tako jednostavno kao u opštini, postoje razne peripetije, ne možemo samo da potpišemo papire. Jedno od nas mora da prizna krivicu i da kaže zašto se rastajemo. Spreman sam da priznam krivicu, jer ja i jesam pogrešio. Grešan sam, napravio sam preljubu i treba da snosim posledice", kaže pevač.

Radanović kaže da bi bilo glupo da ne prizna da je kriv za raspad braka, s obzirom na to da je on svoju ženu javno prevario.

"Pa sigurno i popovi imaju televizore kod kuće i mogli su da vide u "Zadruzi" šta se dešavalo i ko je zabrljao. Reći ću: "Pope, gledao si moj greh, znaš da sam ja kriv"", priča pevač.

Sloba kaže da se već raspitivao i da zna da je razvod moguć, ali će detaljnije informacije potražiti od sveštenika Branislava, starešine crkve u Zrenjaninu u kojoj se pre malo više od godinu dana oženio.

"Kada budem imao manje obaveza i uspeo da spojim bar dva-tri slobodna dana, otići ću u crkvu i raspitati se detaljno oko uslova i šta treba da uradimo kako bismo se Kija i ja crkveno razveli. Ono što za sada znam jeste da svako ima pravo na četiri crkvena braka, ali sada i ne razmišljam o tome. Ne mogu sebe da zamislim sa novom devojkom, kamoli da se ženim. Tek sam pre nekoliko dana ponovo postao momak. Trebaće mnogo vremena da prođe kako bih ponovo razmislio da neku odvedem pred oltar. Za sada imam druge prioritete, a to je da radim i gradim karijeru", priča Slobodan.

Expand player
Pogledajte više