Žerar Depardje nakon optužbi za silovanje: Nevin sam, nemam čega da se plašim!

Glumac je istakao da će na sudu dokazati istinu, a sledeći susret sa sudijama zakazan je sa 10. mart

Žerar Deparđe
Žerar Deparđe, Foto: Profimedia

Francuski glumac Žerar Depardije, optužen je za silovanje i s*ksualno zlostavljanje jedne glumice, a danas je on rešio da stavi tačku na ove ozbiljne optužbe izjavivši da je nevin i da nema čega da se plaši.

– Nevin sam i nemam čega da se plašim – rekao je Depardije za italijanski list Republika, reagujući na ponovno otvaranje istrage protiv njega.

Depardje je objasnio da su optužbe podnosioca žalbe, koji se iz pravnih razloga ne može imenovati, prvobitno odbačene ispitivanjem sudija nakon devet meseci istrage. Povodom ovoga se oglasio i istakao:

– Za mene je istraga zatvorena zbog nedostatka dokaza. Na sudu ću potvrditi svoju nevinost. Nevin sam i nemam čega da se plašim.

Glumac, koji je slobodan bez ikakvih uslova uz kauciju, rekao je da je njegov sledeći sastanak sa sudijama zakazan za 10. mart.

Depardje je takođe objasnio da je veoma zbunjen svom sveukupne medijske hajke, ali smatra da to ne može ugroziti njegovu karijeru jer je, kako kaže, nevin.

Podsetimo, slavni glumac optužen je za silovanje, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Srbijo Zuta kuco
  27/02/2021 - 06:53
  Jel to neki novi izazov sa TikToka? Impotentnog starca optuzis za silovanje i cekas da vidis da li ce da se brani, javno iznese krunski dokaz svoje nevinosti: "Impotentan sam jos od pedesete godine zivota" ili mu srce otkaze i umre od infarkta?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi