Tamara Kalinić
Profimedia
Tamara Kalinić

Profimedia

Tamara Kalinić, Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ:

Sarađivala je brendovima kao što su "Marc Jacobs", "Dior", "Fendi", "Dolce & Gabanna" i mnogi drugi... Danas zarađuje milione, u svetu je obožavaju, ali njen početak nije bio lak.

Tamara je radila u farmaceutskoj kompaniji u Londonu, a onda je odlučila da da otkaz.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Feb 25, 2018 at 9:02am PST

Obožavala je modu, te je rešila da pokrene blog kako bi sa drugim devojkama komunicirala i delila kombinacije. Kako kaže, njen blog u početku nije bio posećen i dugo je radila za džabe. A onda se sve promenilo. Blogovanjem se bavi sedam godina, a u poslednje vreme od toga i živi. Nije 

"Sve je počelo iz velike ljubavi, mnogo sam volela modu. Na studijama sam rešila da otvorim blog. Želela sam da otvorim neku stranicu gde bih sa desetak devojaka mogla da pričam o modi, kao neke virtuelne prijateljice", kaže Tamara koja danas ima 700.000 pratilaca.

"Iza svega stoji mnogo rada. Prvo sam radila u apoteci. Vikendima sam slikala kombinacije. Ja bih se presvlačila po jedno deset puta, moja sestra je to slikala. U početku to niko nije čitao, jedina ja sam bila čitalac svog bloga, nula komentara i onda je odjednom krenulo", kaže blogerka i otkriva kako je rešila da da otkaz.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Mar 6, 2017 at 10:17am PST

"To je bilo nešto u šta sam starno verovala i taj dan kada sma odlučila da dam otkaz bilo mi je jako teško", rekla je Tamara i dodala da su njeni roditelji bili šokirani odlukom.

Nakon što je u apoteci dobila unapređenje, napustila je svet faramacija i posvetila se samo modi i blogovanju. Britanski "Daily mail" uvrstio je u listu žena sa kolekcijom najskupljih tašni, a krasila je i stranice svetskih magazina.

"Imam ih 70, obožavam ih. Skupljam ih jako dugo", rekla je Kalinićeva u "Jutarnjem programu" na TV Prva i otkrila kako je počela da sarađuje sa velikim imenima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Nov 6, 2018 at 6:21am PST

"U početku sam birala brendove. Jako sam izbirljiva po pitanju saradnje. Nema tih novaca za koje bih ja pristala da reklamiram nešto ako mi se ne dopada. To jeste dobro plaćen posao, ali prve četiri godine sam radila besplatno. Mnogo sam radila", otkriva ova uspešna Srpkinja i dodaje da je prva saradnja usledila sa brendom "Marc Jacobs", potom "Chloe" i mnogi drugi...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Jan 22, 2018 at 4:24am PST

Tamara je prošle godine dobila i nagradu za infulenserku godine. Za sada planira da nastavi da se bavi blogovanje, a kada je reč o budućnosti, ne isključuje mogućnost da se vrati farmaciji.

"Kada dođu godine... diploma je u fioci, ako ne bude više naslovnih strana, zameniću ih diplomom", zaključila je Tamara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Oct 5, 2018 at 3:36am PDT