Kim Katral sex i grad
EPA/DANIEL DEME
Kim Katral sex i grad

EPA/DANIEL DEME

Kim Katral sex i grad, Foto: EPA/DANIEL DEME

Vatreni fanovi serije “Seks i grad” imaće prilke da uživaju u još jednom nastavku serijala, međutim, izostaće glumica Kim Katral koja je igrala obožavanu Samantu. Umesto Kim, ekipi serije pridružiće se čak tri nove glumice.

Kako pišu inostrani mediji, sve tri glumice su crnkinje, da bi se dočarala 2020. godina 21. veka u Njujorku. Fanovi su razočarani što neće gledati Kim u ovoj legedarnoj ulozi, pa tako mnogi komentarišu da neće ni pogledati nastavak ove već kultne serije koji će nositi naziv “And just like that…”.

Kim Katral

EPA/SEBASTIEN NOGIER

Kim Katral, Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Za Kim nije dolazilo u obzir da prihvati ponudu da igra u nastavku serije, budući da je u svađi sa preostale tri glavne glumice.

Serija će se snimati krajem proleća u okviru HBO Max-a. Sara Džesika Parker, Kristin Davis i Sintija Nikson ponovo će igrati iste uloge, a uz to će biti i izvršne producentkinje serije.

Inače, ova popularna serija koja ima i dva filmska nastavka, snimala se u šest sezona i ima 94 epizode. Još 2007. godine proglašena je za najbolju seriju svih vremena, a osvojila je sedam Emi nagrada i osam Zlatnih globusa.