Silovana i oteta pevačica razočarana odlukom da se u javnost plasira TV serija diskutabilne tematike!

Prozvala je "Netflix" zbog prikazivanja poljskog filma "365", koji je posljednjih dana stekao veliku popularnost među gledaocima.

Dafi
Foto: YouTube/printscreen

Nakon što je javno priznala da je bila oteta i silovana pevačica Dafi prozvala je "Netflix" zbog prikazivanja poljskog filma "365", koji je posljednjih dana stekao veliku popularnost među gledaocima.

Radnja filma prati iskustvo žene koju je oteo i s**sualno napao član mafijaške porodice, te joj dao godinu dana da se zaljubi u njega dok je drži u zatočeništvu. Neki misle da film glorifikuje i erotizuje stokholmski sindrom, a čini se da se i pevačica slaže s negativnim kritikama jer je "Netflixu" uputila pismo u kojem ih poziva na "savesno promišljanje".

Dafi
Foto: YouTube/printscreen

- Ne shvatate koliku traumu ovaj film nanosi onima koji su prošli bol i horore koje ovaj film prikazuje kao nešto veličanstveno, a sve za novac i zabavu. Mi koji smo proživeli ovo imamo potrebu za suprotnim - napisala je u pismu.

- Tužna sam jer je "Netflix" postao platforma za takve filmove. Otmica i s**sualno nasilje prikazuju se kao nešto privlačno. Znam i da "Netflix" nikad ne bi pristao biti platforma za filmove koji prenose homofobiju, pedofiliju ili rasizam, ali na ovo pristaje - dodala je.

Dafi je odlučila da se oglasi nakon što je na internetu pokrenuta peticija za uklanjanje filma s "Netflixa".

Dafi
Foto: YouTube/printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi