Džastin Timberlejk
Youtube/Printscreen
Džastin Timberlejk

Youtube/Printscreen

Džastin Timberlejk, Foto: Youtube/Printscreen

Jedan od ženama omiljenih pevača koji već godinama ne silazi sa liste najpopularnijih izvođača, Džastin Timberlejk (39), ispričao je kako u prošlosti i nije baš uvek prolazio slavno.

Nekih traumatičnih iskustava i danas se nerado seća, a veliku tajnu podelio je sa fanovima posle toliko godina. Radi se o periodu sa početka njegove karijere, kada je doživeo veliku neprijatnost.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Feb 14, 2020 at 9:26am PST

Džastin je ispričao kako su, nedugo pre nego što je započeo solo karijeru, na njega letele flaše urina. U pitanju je bio njegov nastup na koncertu sa legendarnim "Roling Stonsima" u Torontu, 2003. godine.

- Samo se sećam da sam rekao bendu pre nego što smo izašli na binu: "Mislim da ovo neće proći dobro". Tako je i bilo. Nisu uvek bili dobri trenuci za mene - istakao je u emisiji kod čuvenog voditelja Grejema Nortona.

Iako je bilo očekivano da će prekinuti nastup, to nije učinio, već je odlučio da ostane na bini i suoči se sa flašama urina. Tokom prve pesme je igrao, pa su ga flaše "promašile", ali dok je sedeo za klavirom tokom druge pesme, jedna flaša mu je poletela u glavu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Oct 14, 2019 at 2:01pm PDT

- Posle toga su prestali da bacaju. Ili im je nestalo živaca jer sam ostao na bini, ili im je nestalo urina - našalio se Timberlejk, koji je na početku svoje karijere bio frontmen jedne od najpopularnijih dečačkih bendova 'N Sync.

Njegov prvi solo album objavljen je 2002. godine i prodat širom sveta u više od sedam miliona primeraka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Aug 1, 2019 at 7:49am PDT