Ana Faris
printscreen
 Foto: printscreen

Popularna glumica Ana Faris (43) i njena porodica otrovali su se ugljen-monoksidom za Dan zahvalnosti. Ana se oglasila i na Tviteru se zahvalila vatrogascima, koji su njoj i njenoj porodici spasili život.

Ana je za praznik sa svojom porodicom boravila u iznajmljenoj kući na jezeru Taho, a svih 13 članova razbolelo se na drugačiji način.

U početku su mislili da je klima uticala na njihovo zdravstveno stanje, a onda su dva člana Anine porodice otišla kod lekara, gde su saznali da su se otrovali ugljen-monoksidom. Otišli su zatim u kuću na jezeru kako bi proverili ostale članove svoje porodice.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Anna Faris (@annafaris) on Mar 28, 2018 at 3:31pm PDT

Utvrdili su da kuća, koja nije imala alarme ugljen-monoksida, ima gotovo šest puta više nego maksimalno preporučenog nivoa ugljen-monoksida u zatvorenom.

Četiri člana porodice Faris su završila u bolnici, dok je ostalih devet imalo medicinski tretman u domu. Nije poznato da li je glumica među hospitalizovanima.

- Nisam sigurna kako da izrazim zahvalnost vatrogasnoj jedinici koja nas je spasila od trovanja ugljen-monoksidom. Bilo je dramatično, ali se osećam veoma blagosloveno - napisala je na Tviteru.