Kortni Kardašijan/Travis Barker
instagramprintscreen

Kortni Kardašijan i njen dečko, Travis Barker, ne kriju svoju vezu u javnosti, a sada je muzičar čestitao rođendan svojoj nežnijoj polovini, a fotografije koje je obelodanio šokirali su javnost. Naime, Travis je objavio na društvenoj mreži Instagram intimne trenutke sa Kardašijanovom, a mnogi smatraju da je previše pokazao i da je te fotografije trebalo da sačuva za privatnu arhivu.

Da im je veza skladna i puna strasti pokazuju i fotografije koje je Travis objavio na Instagram nalogu. Iako je imao nameru da iznenadi svoju voljenu devojku i svima predstavi koliko je njiihova ljubav velika, prema mišljenju mnogih muzičar je preterao objavivši eksplicitne fotografije strasnih poljubaca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

 Je*eno te volim! Ti si blagoslov u ovom svetu! Srećan ti rođendan! – napisao je Travis u opisu objave kojom je čestitao rođendan Kardašijanovoj.

Podsetimo, Travis iza sebe ima dva propala braka. Sa Šanaom Moakler bio je u braku od 2004. do 2008., a iz njihove ljubavi rodilo se dvoje dece, sin Landon i ćerka Alabama. Pre nje se oženio Melisom Kenedi, ali ni ova ljubav nije bila uspešna, te je brzo pukla. Kortni iz vanbračne zajednice sa Skotom Disikom ima troje dece, ćerku Penelope i sinove Mejsona i Regana. Inače, Kortni i Skot su u odličnim odnosima, a zajedno idu na porodična putovanja zbog naslednika.