DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA Popularna pevačica proživela pakao zbog viška kilograma! Život joj visio o koncu, a svi je ponižavali!

Nije mogla da podnese kritike.

Selena Gomez
Foto: Printscreen

Planetarno popularna Selena Gomez u nedavnom intervjuu za jednu američku emisiju priznala je da su je komentari o višku kilograma umalo uništili, te da je u tom trenutku proživljavala neke od najstrašnijih trenutaka svog života.

Dvadesetsedmogodišnja pop pevačica susrela se sa lavinom negativnih komentara na internetu kada su pre nekoliko godina isplivale njene paparaco fotografije sa plaže. Kako je rekla, u tom trenutku je umalo doživela nervni slom.

"Bila sam na ivici nervnog sloma jer sam u tom periodu imala mnogo zdravstvenih problema. Kao što većina zna, borim se sa lupusom i sa problemima bubrega i visokog krvnog pritiska. Sva ta stanja utiču na moje varijacije u težini. Tada sam mislila da ću umreti jer su mi bubrezi otkazali, a svi su se smejali mom salu na stomaku" , priznala je Selena.

Ona je dodala da su kritike na internetu samo pogoršale njeno stanje jer nije mogla da pronađe spas ni u čemu. Kako je otkrila, osećala se zatvorenom i bez izlaza.

Selena Gomez
Foto: Screenshoot Instagram

"Nisam mogla da budem na internetu jer su te fotografije i komentari bili na svakoj društvenoj mreži. Nisam mogla to da podnesem" , priznala je pevačica.

Ona je u pomenutom intervjuu otkrila da je to bio jedan od razloga zbog kojeg se posvetila borbi za mentalno zdravlje ali i širenju svesti o tome koliko je lepa reč i kultura na internetu i društvenim mrežama bitna.

"Vodim se onim starim dobrim izarazom, govori, radi i ponašaj se onako kako želiš da se drugi ophode prema tebi" , dodala je ona .

BONUS VIDEO

Ana Kokić otkrila šta se dešava iza kamere takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi