Demi Lovato
instagramprintscreen
Demi Lovato

instagramprintscreen

Demi Lovato, Foto: instagramprintscreen

Demi Lovato podigla je prašinu novim dokumentarcu o svojim životnim problemima s kojima se susrela, a osim što je otkrila sve o zdravstvenim posledicama zbog droge, progovorila je i o zlostavljanju koje je doživela kada je bila tinejdžerka.

Demi je ispričala da je njeno prvo seksualno iskustvo bilo nasilnim putem.

– Izgubila sam nevinost silovanjem – rekla je pevačica i Diznijeva zvezda, a zatim opisala šta se tada dogodilo.

Demi Lovato

instagramprintscreen

Demi Lovato, Foto: instagramprintscreen

– Muvali smo se, ali ja sam rekla da ne želim dalje, bila sam devica i nisam htela to da promenim na taj način. Nije bilo bitno, ta osoba je svejedno to uradila. Ja sam to zaključala u sebi i uverila samu sebe da je moja krivica jer sam otišla u sobu s njim, jer sam se muvala s njim – rekla je Lovato.

– Bila sam deo Diznijeve gomile koja je javno rekla da će čekati do braka – rekla je, a zatim se vratila na nemili događaj.

Demi Lovato

instagramprintscreen

Demi Lovato, Foto: instagramprintscreen

– Moj prvi put nije bio romantičan, bio je sr*nje. A onda sam još morala stalno da viđam tu osobu, pa sam prestala da jedem i snalazila se na druge načine – sekla sam se, povraćala, šta god… I moja bulimija se toliko pogoršala da sam počela da povraćam krv – ispričala je. Ona je rekla da tada nije želela da otkrije šta joj se desilo i zbog događaja oko Rijane, kada ju je Kris Braun pretukao 2009. godine. Demi je naglasila da joj se nije dopalo kako se javnost odnosila prema njegoj koleginici. O svom problemu pokušala je da priča sa nekim osobama, a da njen silovatelj nikad nije odgovarao za svoj postupak. Pevačica je, zatim, novu seksualnu traumu doživela u leto 2018. godine, a zbog predoziranja je odvedena u bolnicu. Tada je doživela nekoliko moždanih i jedan srčani udar. Do tada je šest godina bila trezna, a “posustala je” nekoliko meseci ranije, na jednoj zabavi gde je, priznala je, kombinovala metamfetamin, kokain, heroin, oksitocin, marihuanu i alkohol.

– Čudi me da se nisam predozirala te noći – kaže Demi.

Dobar deo njenog dokumentarca opisuje upravo agoniju sa drogom i posledice od prediziranja. One večeri kad se zaista predozirala, 2018. godine, Lovato je s prijateljima bila u nekoliko barova, a zabava se zatim nastavila u njenom domu. Kad su svi otišli, Lovato je nazvala svog dilera koji joj je doneo oksikodon, za koji ona danas veruje da je bio izmešan s fentanilom.

Demi Lovato

instagramprintscreen

Demi Lovato, Foto: instagramprintscreen

– Nisam samo doživela predoziranje, već sam i iskorišćena. Doživela sam mnogo seksualnih trauma dok sam bila tinejdžerka. Kad su me pronašli, bila sam gola, poplavela sam. Doslovno me je ostavio mrtvu nakon što me je iskoristio – priznala je Demi.

– Kad su me pronašli u bolnici, pitali su me jesam li imala sporazumni seks. Imala sam to neko sećanje, poput bljeska, zbog kog sam tad rekla da jesam. Tek nekoliko meseci kasnije shvatila sam da nisam bila u stanju da pristanem na seks – kaže Lovato i dodaje da je doslovno bila odbačena i napuštena, a zatim je tada ponovo pozvala istog dilera kad se vratila iz bolnice.

Demi Lovato

instagramprintscreen

Demi Lovato, Foto: instagramprintscreen

– Volela bih da mogu da kažem da je ta noć bila moj poslednji kontakt s heroinom, ali nije. Htela sam iznova da iskušam njegov izbor da me zlostavlja. Htela sam da to sada bude moj izbor, a on je tad imao i nešto što sam želela, drogu. Na kraju sam se naduvala. Rastužila me ta moja odluka – priznala je ona i rekla da se posle osećala još gore.

Demi započinje svoju autobiografsku emisiju, sve o tome pročitajte 

PROČITAJTE JOŠ: