Ovi poznati su katastrofa u krevetu!

Alo.rs | vip 2016-11-27 22:25:31 2016-11-27 22:25:31

Izgleda da slava i novac ne mogu baš sve da kupe...

Profimedia.rs

Za ove poznate face se priča da su mnogo loši u seksu.

Iznenadićete se kada budete videli ko je sve na listi...

Kolin Farel

Visok, crn, zgodan i... loš u krevetu? Ako je verovati Vudi Alenovoj bivšoj dadilji koja se spetljala s irskim glumcem, Kolin je slab ljubavnik. Ona je navodno sve vreme glumila orgazme, a seks im je trajao manje od minut.

Anđelina Džoli

Anđa je možda najseksi žena na svetu, ali to izgkeda ne znači da je dobra u krevetu! Njen bivši, Bili Bob Tornton aludirao je na njihovu romansu kada je izjavio kako spavanje sa seksi ženom ne garantuje da će to iskustvo ujedno biti i dobro.

Tajger Vuds

Njegove ljubavnice je teško, ako ne i nemoguće izbrojati, ali kvantitet uvek ne znači i kvalitet. Džejmi Grabs, jedna od bivših rekla je kako je Tiger "užasan u krevetu", piše "Slajs".

Čarli Šin

Ako je verovati njegovoj bivšoj ženi Deniz Ričards, Čarli je sebičan ljubavnik. Otkrila je kako je glumac bio usredsređen na negovo, a ne njeno zadovoljstvo, a porno filmovi su ga interesovali mnogo više od njenog seksi tela.

Hju Hefner

Kristal Haris je otkrila kako je njen bivši verenik jači na rečima nego na delima. Plavokosa seks bomba priznala je kako su spavali samo jednom, a on je za vreme tog čina bio previše stidljiv da se skine.

Paris Hilton

Bivši dečko Nik Karter ispričao je kako je Paris uvek bila previše pijana da bi bila dobra u krevetu.

50 Cent

Grupi devojka koja je provela noć sa reperom rekla je kako je seks bio sve, samo ne dobar.

 

Expand player
Pogledajte više