Džej Zi
Profimedia
Džej Zi

Profimedia

Džej Zi, Foto: Profimedia

Šon Karter, poznatiji javnosti kao Džej Zi zaplakao kada mu je majka saoštila da je naklonjena istom polu, piše BBC. Istovremeno je bio i srećan.

- Bio sam toliko srećan jer se oslobodila - rekao je Džej Zi u jednoj emisiji. Reper je o tom trenutku napisao i nekoliko stihova. Reč je o njegovoj pesmi "Smile" sa svog poslednjeg albuma "4:44".

- Mama je imala četvoro dece, ali lezbijka je. Morala je toliko dugo da se pretvara da je glumica. Morala je da se krije u ormaru, pa se lečila. Društvena sramota i bol bili su preveliki - rekao je Džej Zi. Reper je u pesmi naveo da je srećan jer je negova majka ponovo pronašla ljubav.

Džej Zi

Profimedia

Džej Zi, Foto: Profimedia

- Zamislite da ste živeli svoj život za nekog drugog. I mislite da štitite svoju decu?! - rekao je Džej Zi i dodao:

- Taj trenutak kada je sela ispred mene i rekla mi: "Osećam kao da volim nekoga", zaplakao sam odmah.

Džej Zi kaže da je znao da mu je majka bila lezbijka, ali da o tome do nedavno uopšte nisu razgovarali. Reper je rekao da je tek tada prvi put čuo da njegova majka voli svoju partnerku.

- Rekla mi je da oseća da voli nekoga. Rekla je samo: "Osećam". Još uvek se suzdržavala. Nije rekla da nekoga voli, rekla je da oseća. Suze su odmah potekle, a ja ni ne verujem u plakanje od sreće. Ne znam ni šta je to - ispričao je Šon Karter.

Džej Zi i Bijonse

Profimedia.rs

Džej Zi i Bijonse, Foto: Profimedia.rs