Isplivali novi dokazi SMRTI princeze Dajane: Znala da će je LIKVIDIRATI! (VIDEO)

Alo.rs/M.P | vip 2020-10-22 10:07:48 2020-10-22 10:07:48

"NEŠTO LOŠE ĆE SE DESITI"!

Printscreen

Osim toga pominje se podatak kako je njihov brak od početka bio katastrofa.

Premda je od intervjua koji je pokojna princeza dala prošlo 25 godina o njemu je odlučio da progovori nekadašnji urednik Dejli Telegrafa Maks Hejstings, koji je otkrio kako je neke delove odbio da objavi kako bi se izbegao veliki kraljevski skandal.

U dokumentarcu "Diana: The Truth Behind the Interview" ("Dajana: istina iza intervjua") otkriva se kako je Martin Bašir kojem je Dajana dala televizijski intervju, i koji je mnogima zagorčao život, isti osigurao lažiranim bankovnim izvodima koje je pokazao njenom bratu.

"Dajana je, u nekoliko navrata, rekla mnoge stvari. Primera radi, pitala me što znam o zaveri da je "uklone". Rekao sam da to meni zvuči kao apsolutna ludost. Ali, uveren sam, ona je verovala da to postoji, a ja sam je zbog te njene ranjivosti žalio”, dodao je. Dokumentarac osim intervjua koji je objavila Panorama obrađuje deo Čarlsovog intervjua kojega je dao Džonatanu Dimbliju 94-te godine, a koji je bio svojevrsni odgovor Dajani na njene javne istupe. U prvom intervjuu, Čarls nije želeo da prizna aferu sa Kamilom, ali na Dimblijev nagovor, dao je drugi intervju u kojem je to ipak priznao.

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više