HOLIVUD NA METI SKANDALA Glumica Gabrijela Junion silovana sa devetnaest godina, traume su uticale na njen celi život, koji nije bio bajka

"Teško sam gradila karijeru, razvela sam se, imala pobleme u vezama…" ovako započinje svoju bolnu ispovest poznata afroamerička glumica

Gabrijel Junion
Gabrijel Junion, Foto: Instagram/Printscreen

Gabrijela Junion u razgovoru sa Gvinet Paltrou, u okviru virtuelnog samita „In Goop Health”, osvrnula se nedavno na niz teških životnih trenutaka zbog kojih su je svojevremeno mučile i crne misli. Godinama se borila za boljitak i trudila se kako je znala i umela da prebrodi probleme, ali priznaje da to nije bio nimalo lak zadatak.

– Često sam doticala dno kao odrasla osoba. Već sa 19 sam bila držana na nišanu i silovana na poslu. Imala sam utisak da na svakih nekoliko godina nastane takva katastrofa, da se neću podići sa zemlje. Teško sam gradila karijeru, razvela sam se, imala pobleme u vezama… Uvek bi mi se desilo nešto zbog čega bih ja pomislila da nema teorije da se ponovo vratim na noge, oporavim se. Da neću biti ista kao pre – pričala je ona s Gvinet, koja je sedela u Los Anđelesu „s druge strane ekrana”.

Gabrijela, koja je spomenula da je bila silovana na poslu radeći, inače, u jednoj prodavnici cipela u to vreme, istakla je i kako je zbog tog nemilog događaja razvila posttraumatski stresni poremećaj. Ipak, sve loše što ju je snašlo – priznaje da ju je i te kako ojačalo.

– To su minijaturne smrti. To kakvi ste bili umire i treba da otpatite tu osobu. Dešavalo mi se da posle pojednih poraza uspem toliko moćno da „ustanem”, da naprosto osećam ponos zbog toga.

Poslednji „izazov” iz života ove glumice (48) je perimenopauza, koja joj je izuzetno teško pala.

– Mislila sam da ću da poludim. Počela sam da zaboravljam stvari, ugojila sam se gotovo preko noći, bila sam naduta, a nisam razmišljala baš trezveno. Kad treba ovako da razgovaram s nekim javno, naprosto me „trese” anksioznost. Jer, da neću možda neku reč da zaboravim?

Crnih misli uspela je iznova da se okane, tako što se vratila na terapije. Imala je i pomoć svoje okoline i redovno je pratila svoje celokupno stanje, stavljajući akcenat na hormone.

Pogledajte OVDE skandalozne detalje iz intervjua o kome bruji svet, princ Hari I Megan Markl brutalno iskreni o životu na dvoru.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi