Arnold Švarceneger
printscreen
Arnold Švarceneger

printscreen

Arnold Švarceneger, Foto: printscreen

Arnold Švarceneger, osim što je uspešan glumac i bodibilder, jedno vreme je bio guverner Kalifornije.

Naime, Švarceneger se može pohvaliti i burnim ljubavnim životom. Vezu sa Barbarom Autland započeo je davne 1969. godine, a njih dvoje bili su zajedno sve do 1974. godine. 

Njegova sledeća partnerka, frizerka Su Moraj koja je priznala je da su se ona i glumac upoznali nekoliko godina nakon završetka njegove veze sa Barbarom, a da su bili verni jedno drugom sve dok su živeli u Los Anđelesu.

PROČITAJTE JOŠ:

- Kada smo bili u istom gradu, bili smo verni i odani. Kada god bi Arnold putovao negde, mogao je da radi šta želi sa drugim ženama. Tada je naša veza postajala otvorena - izjavila je ona svojevremeno za američke medije.

Međutim, samo mesec dana nakon što je započeo svoju vezu sa Su, glumac je upoznao televizijsku novinarku Mariju Šiver, nećaku Džona F. Kenedija, sa kojom se godinu dana viđao paralelno. Nakon što je Marija otkrila za njegovu vezu sa Su, dala mu je ultimatum i on ju je oženio.

Zajedno su dobili četvoro dece, a svoj razvod potvrdili su 25 godina kasnije, odnosno 2011. godine, kada se saznalo da glumac ima vanbračnog sina koga je dobio sa kućnom pomoćnicom u vreme dok je živeo sa Marijom.

Njegov vanbračni sin je bio tek nekoliko dana stariji od najmlađeg sina kojeg ima sa novinarkom.

- Kada sam napustio poziciju guvernera priznao sam supruzi sve o tom skandalu koji se dogodio pre više od decenije - izjavio je Arnold tada za američke medije.

Arnold Švarceneger

Profimedia

Arnold Švarceneger, Foto: Profimedia

Švarceneger je ipak od samog početka preuzeo brigu o ljubavnici i vanbračnom sinu, te im je kupio četvorosobnu kuću sa luksuznim bazenom u Kaliforniji. 

Takođe je interesantno to što su Marija i Švajceneger potpisali papire za razvod tek 2017. godine, šest godina nakon što su se zvanično rastali.

Nakon preljubničkog skandala, dansko-italijanska glumica Bridžet Nelson takođe je potvrdila da je imala aferu sa slavnim glumcem dok je još uvek bio u braku sa Marijom.

Arnold Švarceneger

Profimedia

Arnold Švarceneger, Foto: Profimedia

- Ne bih nikada ušla u tu aferu da sam znala da planira da je oženi i da je između njih ozbiljno. Krio je to od mene i nakon što su se uzeli. Kada sam to saznala, prekinula sam sa njim. Ne bih dalje komentarisala - izjavila je ona svojevremeno.

Glumac je je 2015. godine započeo vezu sa fizioterapeutkinjom Hiter Miligen koja je 27 godina mlađa od njega.

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!