POSLE NESREĆE POČEO DA PRETI SRPKINJI?! Evo ko je moćnik na čijem imanju se povredila naša manekenka! Od samo jedne firme zaradi 7 milijardi!

Pevačicu koja mu je rodila decu ostavio zbog ruske lepotice!

Simona Andrejić
Simona Andrejić , Foto: facebook

Simona Andrejić (25) doživela je tešku nesreću na imanju milijardera Čina Čua (53) iz Vijetnama, kada se tokom vožnje na žičari po njegovom luksuznom imanju velikom brzinom "zakucala" u drvo, a od siline udarca ostala je "zakucana" 15 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila dva sata!

 

Čin Ču je jedan od najmoćnijih azijskih ljudi, samo ove godine od jedne firme zaradio je milijarde i milijarde dolara, njegov ljubavni život je buran, a biografija puna ogromnih cifara.

PRODAO JE PSA ZA 40 DOLARA DA BI IMAO DA JEDE! Bio je BESKUĆNIK, čistio je lavovske kaveze, snimio PO*NO film KAKO BI PREŽIVEO, a sada je najpoznatiji holivudski glumac!

Nakon stravičnog događaja koji se desio našoj lepotici, milijarder joj je ponudio nekoliko hiljada dolara na mesečnom nivou, kako bi mogla da pokrije troškove oporavka, ali nakon što je ona to odbila, on je navodno zapretio da će joj uskratiti boravak u njegovom luksuznom hotelu i medcinsku pomoć koju joj je do tada pružao.

Čin Ču je američki milijarder rođen 21. avgusta 1966. godine. Poreklom je iz Vijetnama ali se zajedno sa još četvoro rođaka, majkom i bakom preselio u SAD 1975. godine. Diplomirao je na fakultetu menadžmenta i ekonomije 1998. godine, a tokom prvih koraka svoje karijere radio je kao raznosač knjiga od kuće do kuće.

Čin Ču
Čin Ču, Foto: Screenshoot Youtube

Jedno vreme je živeo na Havajima, ali se ubrzo nakon toga vratio u Njujork. Oduvek je imao san da zaradi mnogo para kako bi mogao da pomogne siromašnom stanovništvu u Vijetnamu. To je i učinio početkom 2000. godine kada je organizovao humanitarnu akciju u kojoj je bilo prokupljeno nešto više od 20 hiljada dolara.

DVA DANA NIKO NIJE ZNAO DA LEŽI MRTAV U SVOM STANU Najpoznatiji muzičar pucnjem u glavu sebi okončao život, električar pronašao njegovo telo! Saznali su ko je po otiscima prstiju!

Oženio se sa vijetnamskom pevačicom i glumicom Ha Pong sa kojom ima dve ćerke. Ha Pong je vlasnica muzičke izdavačke kuće u čijem je vlasništvu jedna od najvećih vijetnamskih pevačica. Prema navodima stranih medija Ha Pong i Čin Ču su trenutno razdvojeni, a milijarder se zabavlja sa ruskom manekenkom.

BESPOMOĆNO VISILA 2 SATA! Stravičan snimak sa lica mesta! Evo kako je SRPSKA MANEKENKA pala sa žičare, posle ovoga je ostala NEPOKRETNA!

Simona Andrejić
Simona Andrejić , Foto: facebook

 

Čin Ču je bio na čelu više od šest velikih korporacija širom sveta. On je osnivač i nekoliko vlastitih firmi među kojima mu je najnovija donela više od nekoliko desetina milijardi dolara u periodu od svega četiri godina. Poznat je i kao jedan od izvršnih direktora firmi za IT sektor i životno osiguranje u SAD. U braku je već nekoliko godina a procenjuje se da je "težak" oko milijardu i po dolara.

Jedna njegova privatna investiciona firma koju je osnovao u Njujorku krajem 2015. godine bavi se investiranjem i ulaganjem u druge manje kompanije na dugoročne periode. Firma je imala velikih uspeha i tokom par godina postojanja sklopila je poslove u vrednosti od više milijardi američkih dolara.

JEZIVE FOTKE ZBOG KOJIH IH SVI ŽALE! Svet u šoku gleda Ramba i njegovu majku! Toliko su se UNAKAZILI da će vam pripasti muka! (FOTO)

Čin Ču
Čin Ču , Foto: Screenshot Youtube

 

Poslednji važni poslovni projekat firme dogodio se početkom 2019. godine, kada je firma zaradila više od 7,8 milijardi američki dolara ulaganjem u "CF" korporaciju.

 Simona Andrejić
Simona Andrejić, Foto: facebook

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: jela
  22/08/2019 - 15:04
  tako mi je žao ovih naših prostitutki koje jure pare. One nemaju pojma šta je ljubav kako je kućiti kuću svojim radom kako je voleti nekog a ne njegov đep. Pohlepa ubija a verovatno nije imao ko to da joj kaže
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi