Eros Ramacoti
Profimedia
Eros Ramacoti

Shutterstock

Eros Ramacoti, Foto: Shutterstock

Večeras u Beogradu peva Eros Ramacoti. Čuveni italijanski pevač ima veliki broj obožavateljki, a njegov ljubavni život je i te kako zanimljiv.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Eros je od 1998. do 2009. bio u braku sa MIšel Hunciker ( 42), švajcarsko-italijanskom voditeljkom, sa kojom ima ćerku Auroru Hunciker Ramacoti (22).

Jedna od teorija o razvodu je sekta kojoj je pripadala Mišel. Kada je Eros saznao za spornu činjenicu, postavio je bio bivšoj ženi ultimatum- sekta ili on, i ona je izabrala ovo prvo.

Eros Ramacoti

Profimedia

Eros Ramacoti, Foto: Profimedia

Mišel za koju se priča da je Erosova najveća ljubav, 2014. se udala za Tomasa Trusardija i sa njim ima ćerke Sol i Selest.

 Mišel Hunciker

Screenshoot Instagram

Mišel Hunciker, Foto: Screenshoot Instagram

Ramacoti je 2006. uplovio u ljubavnu vezu sa Novosađankom Ninom Seničar. Njih dvoje su se upoznali dok je ona živela u Italiji gde je na Univerzitetu Bokoni stekla diplomu ekonomije, a zatim na Apeninima izgradila uspešnu karijeru modela i TV lica.

Pričalo se da je Eros bio potpuno poludeo za Ninom i da je zbog nje 2006. pevao u Novom Sadu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Ne znam da li je zbog mene pravio koncert u Novom Sadu, ali nisam bila u prilici da mu prisustvujem. Danas smo veliki prijatelji. Eros se ne menja, isti je kao pre i ponaša se kao momak u najboljim godinama. Nabacujem neke svoje drugarice i upoznajem ga sa novim devojkama, a o našoj vezi nikada nisam otvoreno pričala niti to nameravam", rekla je 2009. za magazin "Stori" Nina Seničar koja sada sa američkim glumcem Džejem Elisom čeka prvo zajedničko dete.

Nina Seničar

printscreen

Nina Seničar, Foto: printscreen

2009. Eros je počeo vezu sa 24 godine mlađom Italijankom Marikom Pelegrineli. 

Marika Pelegrineli

Screenshoot Instagram

Marika Pelegrineli, Foto: Screenshoot Instagram

Njihova veza je bila idilična, nekad i previše eksplicitna za javnost (umeli su njih doje da pred svima razmene sočan francuski poljubac).

I sve tako do 2016. kada se pojavila vest da su se razišli pa čak i predali papire za razvod. U saopštenju je pisalo da će ostati prijatelji i da će zajedno brinuti o deci.

Marika Pelegrineli

Screenshoot Instagram

Marika Pelegrineli, Foto: Screenshoot Instagram

Marika i Eros viđeni su pre desetak dana u Italiji. Bili su veoma bliski.

Eros Ramacoti

Profimedia

Eros Ramacoti, Foto: Profimedia

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Nekada najzgodniji glumac uslikan u šok izdanju! Nikome nije jasno šta mu se desilo?! (FOTO)

AUTOR: I. M. DATUM I VREME: 20.09.2019. 07:00 Paparaco! Džerard Batler, Foto: EPA/PAUL BUCK Svojim šarmom i mišićavim telom Džerard Batler (49) je dugo mamio uzdahe žena širom sveta i tako stekao status velikog holivudskog zavodnika. Isklesano telo, gusta brada i muževan glas dugo su bili njegov zaštitni znak!

 

Komentari (1)

Patricija

24.09.2019 21:06

Divno peva Taormina prepuna A koga se tice njegov zivot Ovo je JET SET Slusajte vrhunskog pevaca veceras i i uzivajte