Džerard Batler
Shutterstock
Džerard Batler

EPA/PAUL BUCK

Džerard Batler, Foto: EPA/PAUL BUCK

Svojim šarmom i mišićavim telom Džerard Batler (49) je dugo mamio uzdahe žena širom sveta i tako stekao status velikog holivudskog zavodnika.

PROČITAJTE I:

 

Isklesano telo, gusta brada i muževan glas dugo su bili njegov zaštitni znak! Škotski glumac koji se proslavio ulogom ulogom u filmu "300", gde je glumio vođu Spartanaca, fotografisan je u neprepoznatljivom izdanju.

Džerard Batler

Profimedia

Džerard Batler , Foto: Profimedia

Džerard je nedavno fotografisan u pripremama za surfovanje u Malibuu, a njegovo izdanje je mnoge šokiralo. Od nekadašnjih isklesanih pločica i zgodnog tela nema ni traga ni glasa. Primetna je i čudna neuredna frizura kakva je ranije bila nezamisliva kod čuvenog glumca. Očigledno da se zapustio i da ne mari previše za izgled.

Džerard se na crvenom tepihu u Los Anđelesu u avgustu pojavio se s 48-godišnjom glumicom Morgan Braun, dugogodišnjom devojkom s kojom je već nekoliko puta raskidao.

Time su jasno stavil do znanja da su nesuglasice i trzavice u njihovoj vezi prošlost.

"Džerad nije spreman da se skrasi. Mislio je da je Morgan prava osoba u pravo vreme, ali ipak nije", rekao je izvor za strane medije dodavši da glumac jako voli Morgan, ali da ne može da se veže.

Džerard Batler

Profimedia

Džerard Batler , Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Darko Lazić postaje otac još jedne devojčice! Marina ponovo trudna?!