ŽENE, POLUDEĆETE ZA NJIM! Bio je Zumbul-aga u seriji "Sulejman Veličanstveni", a danas je OPASNO DOBAR FRAJER! Ni traga od nespretnog sluge! (FOTO)

Selim je pravi fanatik!

Zumbul-aga, Selim Barjaktari
Zumbul-aga, Selim Barjaktari, Foto: Screenshot

Gotovo da ne postoji žena koja nije pomno pratila seriju "Sulejman veličanstveni". Svi su pratili ljubav između čudesne sultanije Hurem koju je tumačila Merjem Uzerli, i sultana Sulejmana kojeg je tumačio Halit Ergenc.

Tu se našao i Bali beg koga je igrao Burak Ozdživit, ali lik koji su svi voleli i bez kojeg serija ne bi imala taj šarm, bio je svakako Zumbul-aga kojeg je maestralno odigrao Selim Barjaktari.

 

Uloga Zumbul age je prvobitno bila osmišljena da traje nekoliko epizoda, ali nakon reakcije publike na lik Zumbula, odlučeno je da ostaje do kraja.

Zumbul-aga, Selim Barjaktari
Zumbul-aga, Selim Barjaktari, Foto: Screenshot

Ljudi uglavnom glumce poistovećuju s likovima iz serija, tako da im neretko daju osobine i posmatraju ih kroz prizmu stvorenu scenarističkom pričom, veštom rukom šminkera i kostimografa. Tako je i sa Zumbul agom, koji je u realnom životu sve sem nespretni podanik sa sultanovog dvora, već jedan vrlo ozbiljan frajer!

NEPREPOZNATLJIVA Ovako danas izgleda čuvena Hurem (FOTO)

Selim je pravi fanatik u održavanju kondicije, surfer, praktikuje razne veštine koje mu pomažu da ostane u dobroj formi. Bavi se jogom već godinama i učestvuje na raznim takmičenjima širom sveta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Selim Bayraktar (@selimbyraktar) on

 

Selim je rođen 17. juna 1975 godine u Iraku, iz kojeg sa porodicom beži u Tursku sa samo 13 godina. Njegov otac je radio u naftnoj kompaniji u Iraku, pa je tamo proveo detinjstvo. Selim kaže da jednog dana u njihovu školu došao je Sadam Husein i prilikom posete prišao baš njemu. Rekao mu je da bi bio dobar vojnik i da u Iračkoj vojsci leži njegova sudbina. Te reči su ostavile jak utisak na Selima, što je i porodica primetila, pa su rešili da pobegnu uprkos ratu, zatvorenim granicama i mecima koji su leteli na sve strane.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Selim Bayraktar (@selimbyraktar) on

 

– Bilo je, zaista, užasno. Rakete su letele iznad naših glava, muškarci su odvođeni u rat, a žene silovane. Moj otac je jednog dana došao i rekao: Idemo u Tursku. Zahvalan sam mu zbog toga – istakao je glumac u jednom od intervjua.

GLUMCI SE UDRUŽILI: "Sulejmana" treba zabraniti zbog žestokog seksa

Zumbul-aga, Selim Barjaktari
Zumbul-aga, Selim Barjaktari, Foto: Screenshot

Selim je u Turskoj završio srednju školu, a potom i glumu. Dugo je igrao sporedne uloge u pozorištu, a iza filmske kamere našao se tek 2009 godine. Ipak, najveću popularnost stekao je upravo ulogom Zumbul-age u seriji “Sulejman Veličanstveni”.

Zumbul-aga, Selim Barjaktari
Zumbul-aga, Selim Barjaktari, Foto: Screenshot Instagram

Pogledajte kako je izgledalo fotografisanje za naslovnu stranu turskog izdanja magazina GQ…

Pogledajte BONUS video: 

Elvin vrši pritisak! Istina o Izabelinom prelasku u ISLAM!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi