Albert Nađ
Printscreen
Albert Nađ

Printscreen

Albert Nađ, Foto: Printscreen

Albert Nađ i njegova bivša supruga Jelena ponovo su se našli na sudu, ali ovoga puta po tužbi koju je protiv majke svoje troje dece podneo nekadašnji fudbaler.

Bivši reprezentativac želi da Jeleni oduzme kuću u Altini u kojoj su zajedno živeli do razvoda. Prema njenim rečima, sportista pokušava da istera decu na ulicu iz doma koji je njoj ostavio otac.

- To je moja kuća! Otac mi ju je poklonio još 2010. godine. Nađ i ja smo je završili dok smo bili u braku. To se vodilo kao moja posebna imovina, dok je njegova posebna imovina u brakorazvodnoj parnici stan na Bežanijskoj kosi. On sada traži da ta kuća bude kompletno njegova i samim tim želi da decu izbaci na ulicu. On to traži jer je zao, nečovek i bezobrazan - tvrdi Jelena.

Komentari (4)

Alf

29.07.2018 12:41

O kakvoj zajednički stečenoj imovini priča ova žena?! Šta je u životu radila sem što je trošila pare ovog nesrečnika i usput mu pomalo nabijala rogove? Sad stigle ove mlađe silikonke i ona može samo ispod plavog mosta.

Kolega

29.07.2018 13:07

Ari nemoj vise da se brukas!Mozes promeniti milion zena u zivotu ali nemoj da deca ispastaju..ogresio si se o njih

Bojan

29.07.2018 18:17

Gospodjo, razveli ste se i hteli da smestite bivseg muza u visemesecni zatvor. Ako ste razvedeni mora da se i imovina podeli. Tu kucu je sazidao Albert svojim novcem. Posvadjala si ga sa decom umesto da se trudis da deca sto manje budu razdvojena od oca. Sta si trazila to si dobila.

bojan

29.07.2018 21:42

Posle razvoda i imovina mora da se podeli. Po zakonu.