Milica Pavlović
Privatna arhiva
Milica Pavlović

E-stock

Milica Pavlović, Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Novogodišnji nastup ugovorila je još u septembru, a za najluđu noć je već počela da sprema repertoar, ali i stajlinge. Takođe, mesecima je vredno radila i na trećem albumu koji će izaći krajem decembra, a u intervjuu za „Alo!“ Milica nam je otkrila zašto pored sebe još nema idealnog muškarca, kada će da kupi stan, kao i da li je u kontaktu s dobrim drugom i kolegom Darkom Lazićem, koji je pre malo više od mesec dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

 Dosta tvojih kolega nastupaće za Novu godinu u Beogradu, da li se plašiš konkurencije?

- Ne, jer ću baš zbog toga publici prirediti pravi spektakl za tu noć. Krenula sam da spremam repertoar i da šijem kostime za nastup jer želim da im Nova godina bude nezaboravna.

Postoji verovanje da treba za najluđu noć nositi nešto crveno da bismo imali sreće u ljubavi. Da li veruješ u to?

- Nisam pristalica takvih stvari, ali pošto me ljubav ne služi i stalno me zaobilazi, moraću da probam. Možda i nađe onaj pravi koga toliko dugo čekam (smeh).

 Da li si ove godine spremna da spustiš kriterijume kako bi našla dečka?

- Varate se, moji kriterijumi uopšte nisu visoki. Došlo je vreme kada se muškarci plaše dominantnih i uspešnih žena i traže one mutave, što ćute i klimaju glavom, a ja takva nisam i nikada neću biti.

Da li bi imala problem da tvoj muškarac zarađuje manje od tebe i da mu ti finansijski pomažeš?

- Nemam problem da moj muškarac ima manje novca od mene. Jaka sam, mogu da zarađujem za oboje, to nije problem. Neka on ima neku zanimaciju, a ja ću da nam donosim keš (smeh).

Milica Pavlović

E-stock

Milica Pavlović, Foto: E-stock

 Da li su ti veze propadale, pošto zbog poslovnih obaveza nisi mogla da se potpuno posvetiš partneru?

- (smeh) Kako ste me sada lepo nasmejali. Šta to uopšte znači „veza“? Da li sam ja to ikada imala? Šalu na stranu, ali dosta momaka nije razumelo moj posao i zbog toga su se moje veze brzo završavale. Jake, smele i odvažne žene, kakva sam i ja, trebalo bi da imponuju muškarcu, a ne da beže od nas i da nas se plaše.

Bekuta mi bira pesme za treći album!

Uskoro izlazi tvoj treći album, u koji si uložila bogatstvo. Da li se plašiš da ti se uloženo neće vratiti?

- Nekada me je strah, ali znam da radim pravim stvar i ne povlačim se. Publika mi godinama ukazuje poverenje i to je za mene potvrda da to što radim, činim kako treba. Deo pesama na ovom albumu radio je poznati grčki kompozitor Fivos i u njega ne sumnjam. Takođe, Ana Bekuta će mi preslušati sve pesme koje smo uradili pre nego što ih pustimo, a u njen sud veoma verujem.

 

Treme sada na nastupu nema, a kako je izgledalo kada si tek počinjala - ko ti je od kolega najviše pomagao kada si nastupala?

- Pevala sam tada sa Darkom Lazićem, Milanom Dinčićem Dinčom i Petrom Mitićem. Tada sam tek počinjala da se takmičim u „Zvezdama Granda“ i bila sam pravi amater. Da nije bilo njih trojice, ko zna kako bi moji nastupi izgledali. Nisam ni imala spreman repertoar, znala sam samo pesme koje sam pevala na takmičenju i bila sam baš zbunjena. Sva trojica su me gledali kao mlađu sestru i baš su se trudili oko mene. Dinča mi je pomagao oko pravljenja repertoara, Darko se trudio da uvek peva više od mene jer bih se brzo umarala i nisam znala više od tri pesme, a divni Petar mi je uvek šaputao tekstove na nastupu, kada bih ih zaboravila. E, to su moji pravi prijatelji...

Ti i Darko ste veoma dobri prijatelji, da li si se čula s njim posle ove teške nezgode?

- Kada sam čula šta se Darku dogodila, danima sam bila tužna. Za njega imam samo reči hvale, ali koliko god da je dobar drugima, on je najgori za sebe i to ga je skupo koštalo. Sve vreme sam bila u kontaktu s njegovom bivšom ženom Anom i tako sam pratila njegovo stanje, ali njega nisam htela da uznemiravam. Čula sam da je njegova verenica Marina trudna, a pošto ga odlično poznajem, znam da je presrećan.

 Jedna si od retkih na estradi koja nije poklekla i odala se porocima...

- Imam problem sa snom i danima ne spavam dovoljno, samo po dva-tri sata. Znam da to nije dobro i da može da se odrazi na moje zdravlje, ali nikada zbog toga nisam pomislila da se odam porocima. Energiju mi daje publika koja i u ovoj besparici dolazi na naše nastupe i sluša nas i prati, te kada njih vidim - sve mogu. Odmaram se u svoja četiri zida i tada gunđam kako ću nešto da promenim i da ću više paziti više na sebe.

 Kad smo već kod četiri zida, kada ćeš da se skućiš i kupiš stan?

- Nadam se da ću sledeće godine rešiti stambeno pitanje, jer sada privlačim takvu energiju. Kada budem kupila stan, praviću veliko useljenje.

 

Komentari (1)

XXL

07.12.2018 21:17

Ne vole momci samo mutave žene već nemaju dovoljno pare za jake.