Benjamin Spahović
Printscreen
Benjamin Spahović

Printscreen

Benjamin Spahović, Foto: Printscreen

Nakon što je policija uhapsila napadače, Benjamin se vratio u rijaliti.

- Čuo sam se sa bratom, oni nikoga nisu poslali. Ubacili su me u crni džip, držali su uperene pištolje u mene. Potresao sam se, uplašio. Ne znam koji je povod. Hvala Bogu sve se dobro završilo - rekao je takmičar.

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde:

Međutim, njegova verenica Izabela Anderson veruje da je incident isceniran i da Benjamin laže da je bio u džipu sa otmičarima.

Spahović se veoma razočarao u svoju izabranicu.

- Večeras su pale maske, večeras su se pokazala prava lica!

Po njegovom povratku u vilu, učesnicima je pušten snimak otmice.

Spahović je bio besan nakon odgledanog snimka.

- Imam samo jednu poruku za ove momke ko god oni bili, obračunaću se sa njima po izlasku iz rijalitija, na ovaj ili onaj način. Moja porodica je pretrpela veliki šok - vikao je Benjamin.

Na iznenađenje svih, posle svih svađa koje je imao sa bivšom devojkom Nikole Lakića, Izabelom Alijoski, on se zbližio sa ovom takmičarkom i dopustio joj da sedne kod njega u krilo.

- Mnogo me iritirao, čak smo se i svađali, ali sada smo se izmirili. Benja je super dečko, a sela sam kod njega u krilo jer je seo na moje mesto, a ja ne želim da se pomerim - rekla je Izabela.

- Ima divne noge i prelepe prste, to je sve što ću reći sada - izjavio je učesnik.

Benjamin Spahović

Printscreen

Benjamin Spahović, Foto: Printscreen

 

Komentari (6)

more

07.09.2018 10:24

Ovo boli dok citas.Sta sve ljudi ne rade zarad gledanosti.Nije ni onaj na trojci bolji ali bar se potrudio u ambijentu ( takoreci, odmakao je pricu dalje od astala)

kimi

07.09.2018 10:44

najkomičniji svjedok je Enisa...kaže meni hajd spremaj se za Parove.. pokupla stvari i pošla a sad viđo ku sam došla..pita me ćojek (inspektor) jes ti glumca..reko: ma kaki ja nisam glumca đe glumca ...otkud vam to da sam ja glumca...hihihii..obranili ga Boža,Đole i Lakić a zadnji koji su ukapirali da je pravi napad..reče Benjo -kenjo da će ih zvati kao u goste u Sarajevo..Mili je visio na lusteru a Anđela ga kasnije vidjela u ćupu...Kadra mirotvorac sve to fino gandijevski.. nimalo naivno...

nmn

07.09.2018 11:56

ona rezija nije ni za prijemni dobra...ocena 1

zloca

07.09.2018 13:46

ludilo je pocelo. Dokle li traje?

cevo

07.09.2018 20:35

dje no ti andjela zavrsi glumu.