Zadrugari
Printscreen
Zadrugari

Printscreen

Zadrugari, Foto: Printscreen

Iako su upozoreni, zadrugari su napravili dve greške. Prvu je napravio brat Teodore Džehverović, Sava kada je ušao u Belu kuću, a drugu kada je na imanje zakoračio pevač Aca Živanović.

Teodora nije mogla da ostane imuna na prisustvo svog rođenog brata, pa mu se bacila u zagrljaj, a njoj se odmah pridružila i Goca Džehverović, njihova mama.

U toku večeri, Živanović je ušao u Belu kuću kako bi naveo Anu Korać, koja je zaljubljena u njega, da načini grešku. Iako je Koraćeva ignorisala Acu, ostali zadrugari nisu bili to učinili, pa se oglasio signal koji je označio da je ovaj izazov neuspešno završen.

Zadrugarima je u toku noći stiglo i pismo u kom ih je Veliki šef obavestio da su napravili dve greške i da imaju pravo samo na još jednu.

- Dragi zadrugari, prošao je tek prvi dan zadatka u kom treba da ignorišete neobične pojave. Kao što znate, dozvoljeno je da napravite tri greške a danas ste već dva puta prekršili zadato. Držite se. Sutra je novi dan i neobične pojave će biti sastavni deo vašeg malog grada. Budite pažljivi, pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu.