Saša Ćurčić u Velikom bratu
Printscreen Youtube
Saša Ćurčić u Velikom bratu

Printscreen Youtube

Saša Ćurčić u Velikom bratu, Foto: Printscreen Youtube

Rijaliti šou programi su zabava za široke narodne mase. Milionski auditorijum sedi i smeje se, ili pak zgražava na nečije ponašanje. A, kada napuste šou, naše zvezde polako se gase i na kraju nestaju. Zabava se završava, a oni odlaze u zaborav. I tako, do sledećeg rijalitija.

A onda opet, smeh, suze, čupanja za kosu, preskakanja ograda, seks, vređanja, tuče, privođenja... Sve do najnovijeg, ali još uvek ne pred kamerama, rađanja bebe.

Do sada su psiholozi mnogo puta komentarisali ponašanja rijaliti učesnika, a o gubitnicima, svima koji su pobedili u šou programima, a kasnije nestali, psiholog Marko Braković za "Blic" kaže:

- Rijaliti igrač je danas, u eroziji kvaliteta televizije, samo igrač za platu. S obzirom da su to o onače ljudi bez karijera i zanimanja, normalno je da nemaju šta da ponude kada se kamere ugase, već je nova sezona jedini spas.

Saša Ćurčić Đani

Pobednik je prvog VIP Velikog brata 2007. godine. Bio je fudbaler koji je mnogo zarađivao. I sam je pričao o tome kako je trošio i po 100.000 evra na šampanjce i čast. Pričao je i kako je bio sa po dvadeset devojaka odjednom, kao i da ga je sve to prošlo. Novac koji je zaradio, potrošio je, a onda se oprobao kao rijaliti igrač. Danas živi u Londonu.

Mimi Đurović

Screenshoot Youtube

Mimi Đurović, Foto: Screenshoot Youtube

Mirjana Mimi Đurović

Bila je pobednica VIP VB 2008. godine. U šou je ušla kao kreatorka iz Crne Gore, da bi danas bila voditeljka na Pink CG.

Miki Đuričić

Printscreen

Miki Đuričić, Foto: Printscreen

Miki Đuričić

Pobednik VIP ALL STARS VB 2009. godine. Za Kupinovo je malo ko znao dok se Miki nije pojavio u prvom rijalitiju. Tada nije pobedio, ali je zato za svaki rijaliti koji bi pokretale tv kuće Miki bio siguran igrač. Pokazao je mnogo toga pred kamerama. Publiku je osvojio visprenošću da bi kasnije čak imao i seks za široki auditorijum.

Milan Marić Švaba

Pobednik VB 2010. godine. Od kada je napustio šou, pojavio se možda na nekoliko promocija, a onda nestao glavom bez obzira sa javne scene, kao i pre rijalitija.

Žarko Stojanović

Printscreen/Pink

Žarko Stojanović, Foto: Printscreen/Pink

Žarko Stojanović

Pobednik VB VIP 5 2013. godine došao je u šou direktno iz Francuske, iz rijalitija, naravno, da bi posle samo prešao u drugi rijaliti, a onda mu se gubi svaki trag.

Milan Topalović Topalko

Alo!/Masanori Jošida

Milan Topalović Topalko, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Milan Topalović Topalko

Pobednik prve sezone "Farme" 2009. godine. Imao je iole uspešnu karijeru, muvao se u rijlitiju, sa ženom zbog toga imao problema, pobedio i ništa. Sada češće čujemo i viđamo njegovu ćerku koja se još uvek ne izjašnjava povodom ulaska u neki šou.

Miloš Bojanić

alo.rs

Miloš Bojanić, Foto: alo.rs

Miloš Bojanić

Pobednik druge sezone "Farme". Miloš je toliko nervirao kako učesnike tako i publiku da je dolazilo do baš teških reči i obračuna, pa zamalo i fizičkih. Bio je u jednom, pa u drugom šou programu, i pitanje je, možda ga vidimo negde uskoro.

Katarina Živković

Alo!/Masanori Jošida

Katarina Živković, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Katarina Živković

Pobednica treće sezone "Farme" Katarina Živković jedna je od retkih koja je nastavila da se bavi svojim poslom. Za nju nećemo rećći da je gubitnik, ali svakako se našla među pobednicima rijalitija.

Sulejman Haljevac Memo

Pobednik četrvte sezone "Farme" pre ulaska u rijaliti nije bio baš mnogo poznat i popularan, a tako je bilo i posle izlaska iz šoua.

Jelena Golubović

Printscreen

Jelena Golubović, Foto: Printscreen

Jelena Golubović

Pobednica pete i sedme sezone "Farme" i dan danas pravi skandale. Nema osobe sa kojom se nije posvađala u rijalitiju, a poslednja u nizu, koja joj je stala na žulj je njena komšinica, koja sa rijalitijima čak i nema veze.

Stanija Dobrojević

Printscreen

Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen

Stanija Dobrojević

Pobednica šeste sezone Farme danas živi u Americi. Spajali su je sa mnogim momcima, okušala se čak i u pevanju, a onda je odlučila da spakuje kofere i ode daleko, gde je ne poznaju

Komentari (1)

Vuki

18.08.2018 15:29

Jednom rečju, propaliteti..