Slobu čekaju batine nakon "Zadruge"

Alo.rs/Blic | vip 2018-05-10 11:34:30 2018-05-10 11:34:30

Jedan od vernih gledalaca "Zadruge" iz Zrenjanina ispričao je da se boji da bi Slobu po izlasku mogli da sačekaju i fizički ugroze opasni tipovi.

Screenshoot Youtube

Oni su izrevoltirani time što je Sloba uradio supruzi Kristini.

- Ako stvarno pratite rijaliti, čuli ste kad je Sloba Pitao Kiju: "Da li ti to meni pretiš?" tokom jednog njihovog razgovora u poslednje vreme, a i Miljana je jednom, takođe u "Zadruzi" ispričala da se Slobi spremaju batine po izlasku. Kija i njena majka poznaju mnogo jake ljude u ovom gradu - rekao je sagovornik koji je insistirao da ostane anoniman.

Najdramatičniji rasplet situacije sluti sredovečni Zrenjaninac, koji ističe da bi Sloba mogao da podlegne pritisku i da naudi sebi.

- Videli ste da Sloba gubi samokontrolu kad je pritisnut, ako se ovako sve nastavi i ako ga žene ne ostave na miru, mogao bi da sam sebi naudi. Strašno je što je tako, ali ja na taj način vidim stvari - kaže sagovornik koji dobro poznaje pevača i njegovu porodicu, kao i sve okolnosti u i oko "Zadruge".

Prijatelji Slobodana Radanovića pokušali su da mu na sahrani Kijinog oca šapnu šta treba da radi i preneli mu poruku od oca: "Brate, ostavi obe, nijedna ti ne treba."

- Rekao sam Slobi na brzinu koliko su okolnosti to dozvoljavale da treba da peva, a ljubav da batali. Kija i Luna ga razvaljuju, ne zna gde je šupalj. Pobedu je zaslužio kao niko, napravio im je šou od rijalitija, ali i sebi cirkus od života. Zaradili su pare na njemu, sad je red da se revanširaju i podrže ga kao neviđeni talenat i najjačeg pevača mlađih generacija - ispričao je jedan od trojice Slobinih drugara koji su ga, kaže, ispratili kad je odlazio u rijaliti.

Mladi Zrenjaninci koji željno iščekuju Slobin povratak u rodno mesto ističu da Sloba ni u najluđim snovima nije mislio da će toliko biti u žiži, a istakli su da strašno žale pevačeve roditelje jer se loše snalaze u medijskoj pompi i teško podnose sve što se njihovom sinu jedincu događa pred očima miliona gledalaca.

Expand player
Pogledajte više