Sandra Afrika
Instagram/sandra_afrika88
Sandra Afrika

Instagram/sandra_afrika88

Sandra Afrika, Foto: Instagram/sandra_afrika88

Oni su uživali u njenim hitovima do ranih jutarnjih sati, a jedan od najveselijih ukućana bio je košarkaš Marko Janjušević Janjuš koji je u toku Sandrinog nastupa otišao u Rajski vrt, gde je Drvetu mudrosti priznao da je ovo jedna od najboljih žurki do sada u "Zadruzi", a ponesen sjajnom atmosferom nastavio je da se provodi i nakon što je Afrika završila nastup, ovaj put ispred paba.

U jednom trenutku rešio je da sa drvene stolice, na kojoj je stajao, pređe na stakleni sto, zbog čega je ubrzo zažalio. Košarkaš je propao kroz stakleni sto i srušio se na beton, što je uplašilo sve prisutne zadrugare koji su odmah pozvali obezbeđenje, a zatim i hitnu pomoć.

- Sinoć je u "Zadruzi" bilo super. Žurka je bila odlična, svi su do kasno jutros bili veseli i raspoloženi. Videla sam na snimku da su zadrugari bili prezadovoljni i da su me hvalili da sam ponovo napravila jednu od najboljih žurki do sada. Ipak, videla sam da se posle Janjušu desila nezgoda. Mnogo mi je žao mi je žao zbog toga, on je definitivno bio najveseliji tokom cele žurke, pa i kasnije - rekla je Sandra i istakla da joj je drago što je košarkaš dobro.

Marko Janjušević

Printscreen

Marko Janjušević, Foto: Printscreen

 

Komentari (5)

nedjo

28.12.2017 21:52

ova vesela domaćica bas traži nešto

nedjo

28.12.2017 21:59

sta ce ovolika konjina na stakleni sto

Vuki

29.12.2017 07:38

Dokaz, da je covek nastao od majmuna..

Sasa

29.12.2017 10:17

Sandri kada je hladno...ona se ogrne hrvackom zastavom...tako da nisat vise o toj osobi...a toliko sam je cenijo ja i moj...

miki

29.12.2017 21:05

Ako se ovako nastavi Zadruga ce postati stacionar. Ja bih sve bolesne poslao kuci .