Miljana Kulić, Ivan Marinković
Printscreen Instagram
Miljana Kulić, Ivan Marinković

Printscreen Instagram

Miljana Kulić, Ivan Marinković, Foto: Printscreen Instagram

Miljana Kulić porodila se pre sedam dana a sinu je dala ime Željko. Međutim, njegovov otac Ivan Marinković nije zadovoljan izborom i žestoko se protivi.

"Bio sam u Nišu kod Miljane i idem opet. Ona se super oseća i sve je u najboljem redu. Pozdravio sam se i sa Marijom Kulić, čestitao sam joj, a i ona je meni. Miljana i ja se čujemo, ali nema tu pomirenja", izjavio je Ivan, a onda se osvrnuo na to da li će priznati naslednika.

 

Mixy i Željko su stigli kući ? @miljanicakulic

A post shared by ? MILJANA KULIĆ STAR ? (@miljanastar) on Aug 1, 2018 at 6:17am PDT

"Priznaću dete, naravno nosiće moje prezime, ali neće se zvati Željko. Kakav, bre, Željko! Verovatno će se zvati Nenad jer je stigao nenadano", potvrdio je Marinković raniju izjavu Kulićeve da je načisto izgubila živce kada je shvatila da on želi da im se sin zove isto kao Gastoz.

"Ja sam protiv imena Željko i Miljanina sestra je protiv. Ni njoj se ne sviđa to ime. Hteo sam da se zove Predrag jer je predrago dete, ali može da bude i Nenad. Dete ću priznati i redovno ću plaćati alimentaciju", zaključio je Ivan.

Komentari (6)

Tanja

04.08.2018 12:13

Alo bre ko je rodio dete ima pravo da mu da ime koje hoce ostavite zenu na miru

Pera Bandera

04.08.2018 13:22

@Tanja - Pita se valjda nešto i saučesnik u proizvodnji, ali taj isti osim učešća u izboru imena mora da učestvuje u bezbrižnom odrastanju deteta što podrazumeva i plaćanje alimentacije! Oboje su nepouzdane ličnosti i prilično neodgovarajući za ulogu roditelja!

Pera Detlic

04.08.2018 14:47

@Tanja - Milomir je lepse ime...hahaahahahaaha..asocira na Marica i Parove...hahahaahaha..

Ko su ovi

04.08.2018 14:27

Dokle o ovima.Sta nas briga neka ovi nebitni likovi rade sta hoce.Pišite o uspesima nase omladine u matematici,sportu,nauci...

Cile

04.08.2018 14:31

Samo sto.jadnik ne moze da promeni roditelje.

Maki

04.08.2018 14:36

Zato je Željko, zato što Kulići hoće dase ušlihtaju mogulu medija - Željku Mitroviću, da ga privole da im krsti dete, pa su onda završili posao za vjeki vjekov, jer takav kum ne bi ostavio porodicu kumčeta - gladnu! Bilo bi i para i posla uvek, a to je jedino Kulićima važno. Vrlo su proračunati i predvidljivi, a Ivan Marinković im sada kvari računicu. Igraju se detencetom, što je odvratno. Marija Kulić se tu najviše pita.