Luna prozvala Editu, pa otkrila detalje o svađi i njihovom zajedničkom dečku!

J. O. | vip 2018-06-01 22:06:22 2018-06-01 22:06:22

Luna Đogani je oplela po Editi Aradinović.

Youtube printscreen

Modna blogerka i učesnica rijalitija "Zadruga" je u srodstvu sa Indi i Editom Aradinović, a danas je pričala sa cimerima o pevačicama.

Đoganijeva je ćaskala sa svojim cimerima, a Nemanja Đerić Đekson se setio Indi za koju je rekao da je kraljica i boginja.

- Luda je kao struja, nema dlake na jeziku - složio se Bora Santana.  Svoje mišljenje o Indi dala je i Luna koja ovu pevačicu poznaje jako dobro s obzirom na to da su sestre. Đoganijeva se prisetila jedne situacije sa njom koja joj je ostala u lepom sećanju.

- Zove ona mene jedan dan, išla u neku emisiju "Alo bre, sestro, je l' si ti neka blogerka ili nisi? Nađi mi šta ću da obučem, imam emisiju a nemam šta da obučem, jadnica" - rekla je Luna a onda je rekla šta misli o Editi.

- To ni meni nije jasno, mi smo bile u svađi nekoj bezveze zbog nekog dečka, glupa neka priča. Rešile smo sve to. Došla je ovde na žurku podržala mene i Slobu, a onda me ispljuvala kod Kristine. Je l' moguće to, šta je sa njom? Ne može ona to da izmisli, mora da joj je neko rekao. Njena mama i moj tata su brat i sestra, ili mu je ona tetka, ne znam tačno, ali su blizak rod - rekla je Đoganijeva. Šta je još rekla, pogledajte u nastavku:

 

 

Expand player
Pogledajte više