Gagi Đogani
Alo!/Rajko Ristić
Gagi Đogani

Alo!/Ana Paunković

Gagi Đogani, Foto: Alo!/Ana Paunković

Naime, kako je protekle nedelje isticala da se oseća loše i da je na ivici depresije, Luna nije mogla da sakrije bes zbog toga što će biti odvojena od svog momka, kada joj je, kako kaže, najpotrebniji.

Gagi Đogani za "Alo!" kaže da njegova ćerka mora da se kloni Kristine Kockar, kao i da će tužiti Miljanu Kulić.

- Ne znam šta da vam kažem, Luna je sama rekla sve. Svoje dete nisam video ni čuo šest meseci, a zbog loše konekcije interneta nisam uspeo da obavim poziv sa njom. Voleo bih da je pitam šta je muči i rekao bih joj da se skloni od Kristine. Ona je veliki problem u Luninoj glavi, rekao bih joj da ne laže samu sebe da joj Kristina ne smeta. Luna mora da kaže Slobi da postavi Kiju na svoje mesto i onda bi sve bilo drugačije, ali ona to očigledno ne može - kaže Gagi i dodaje da se Kristina Kockar poigrava njegovom ćerkom.

Luna Đogani

Printscreen/TV Pink

Luna Đogani, Foto: Printscreen/TV Pink

- Kristina flertuje i zavodi sve živo, pa i njena mama se buni što stalno šeta gola. Sve je bilo jasno kada ju je Miki pitao: "Voliš li grubo?". To su strašne stvari. Kija njih zaje*ava i sprda se sa njima, a Luna i Sloba to ne shvataju ili prosto ne žele da ulaze u konflikt sa njom. Rekao bih Slobi da on kao muškarac mora da reši to - ističe Gagi i dodaje da će sa Miljanom rešiti sve na sudu.

- Miljana misli da će ovim potezom razdvojiti Lunu i Slobu, razmišlja plitko. Ona je javno priznala da joj se dopada Sloba, mislim da nije normalna i da će i dalje dirati Lunu - kaže Gagi.

Luna Đogani i Sloba Radanović

Printscreen/TV Pink

Luna Đogani i Sloba Radanović, Foto: Printscreen/TV Pink

Kada je tokom protekle večeri Miljana saopštila svoj izbor za potrčka, Luna je briznula u plač, dok joj je sve vreme Sloba pružao podršku.

- Svima ću da je*em mater. Niko ne zna Slobu. To što sam dobar i fin prema svima, to je zato što sam dobro vaspitan. Ako me neko pipne, sledeći put će da završi u bazenu. To se zaklinjem. Sa krevetima ima da ih skupljaju iz bazena. Boli me ku*ac ko je u kakvom stanju. Da vidiš šta je đubre i šta je nepoštovanje. Takvim ljudima treba agresija - pričao je Sloba, koji je pokušavao da smiri Lunu.

- Pa naravno, da vidiš kako će da te gledaju, kao boga. Naziva me svakakvim imenima, proziva mi mamu i tatu, i pređem preko svega. Ja stvarno nisam normalna. Treba biti ološ, tad ne bi smeli da priđu, ni da te pogledaju. Njima želim da imaju ovakvu ljubav kakvu ja osećam prema tebi - rekla je Luna.

 

Komentari (34)

Ceca

28.02.2018 16:51

Jeste li to Gagija Djoganija nazvali pevacem?? ? Kaze on, Kija seta gola, to su strasne stvari, ali nije strasna stvar sto njegova cerka jase i guzi se balvanu, i sto pravi idiota od sebe.

Suza

28.02.2018 17:13

Jadni, zaboravljeni čoveče...tebi da nije skandala nigde te ne bi bilo. Da li bi i Kristinu jurio kao Sašku Karan??? Ko je tvom nevaspitanom, histeričnom detetu kriv za nemoral, i ovakvo ponašanje pred kamerama,osim vas roditelja??

nenad

28.02.2018 17:18

kako ih nije sramota da se javljaju, uzas od porodice, pa kakomoze mala garava da bude bolja.

Mita

01.03.2018 11:08

@nenad - Bravo Gagi,samo napred, tužba pa nek se češu.... postoji osnov za to. Ti si super lik. Svaka šuša sebi dozvoljava da balavi kako mu odgovara, ne sagledavajući realnost situacije. Ovde se vrti par komentatora pod drugim korisničkim imenima, uključujući mamu,kumu i par drugaricai još poneka providna persona, koje je duboko povredjenaČinjenica je da se Sloba i Luna zaista iskreno vole.Sloba nije čovek, koji će da iznosi stvari koje nisu istiniteJednostavno to njegov moral ivaspitanje nedozvoljavaju

alisa

28.02.2018 17:22

ne zna seko je ludji .on ili ona

mILOS

28.02.2018 19:22

@alisa - SANJA BRAVO ZA KOMENTAR. TAKO I TREBA. NEGO PRODUKCIJA IH STITI, STA LI TO ZNACI? Samo saljite.

Sanja_Bgd_Bre

28.02.2018 17:34

Gazmen Djogaj(Gagi),sa punim imenom,prezimenom i nadimkom,pokri' se usima i cuti! Trazis od Slobe da postavi Kiju na svoje mesto,u pravu si,svoju vencanu zenu i treba da postavi u svoj krevet,ali ne,ti bi zeleo da Lunu Djogaj stavi u svoj krevet,da mu rastura brak??? Aooooooooooooo...bruke,blama i seljacizma sa ovima na prezimenu Djogaj,nigde kraja!

MILE

01.03.2018 10:56

@Sanja_Bgd_Bre - Prostaki komentar.Ko ti daje pravo i slobodu da vredjaš ljude, neosnovano. Koji tijrijalitij gledaš, aha, gledamo isti, ali ti ne želiš da vidiš realnost,već ono što tebi odgovara.Bivša nikada više neće biti u Slobinom krevetu, o tome može samo da sanja i ona ivi.Ona se njemu gadi.Posle svega, a tek kada izadje ibude čuo istinu koju još ne zna,a za koju postoje dokazi, onasamo može da ode iz Srbije da se ne blamia više. Spustilase na dno da dalje ne može.SLOBA LUDO VOLI LUNU i kraj priče.

Draginja

28.02.2018 17:48

Zasto tuzi Miljanu? Neka se zali produkciji kao i za sve drugo. Resice oni to. Ovaj covek je nebitan, dobija u porodici jos jednog agresivca koji pored Gagijeve sekire donosi lopatu a bogami jak je i u ruke pa moze da baca ljude sa sve krevetima u bazen. Ma svi su nikakvi samo Djogaji fini i vaspitani.

sloba

28.02.2018 18:37

Najpametniji bi bio da ćutiš i ti i ona tvoja bivša.O vama je svaki komentar isuvišan.Kakvi ljudi i kakva porodica....strašno?

Plagijator

28.02.2018 20:11

@sloba - Koga ces ti da tuzis jadnice? Nabij se u misiju rupu!

Ita

01.03.2018 10:46

@sloba - Gagi,samo napred. uloži tužbu za klevetu i dr.jer imaš osnova za to. Luna je najiskrenija osoba u zadruzi.Otvorena,čista, lepa,visoka,zgodna i pametna devojka. zna šta želi od života.Jednostavno,njoj iSlobi se desila ljubav,koja se ne može kontrolisati.Sloba je vrh mladić,izuzetno talentovan,vaspitan,iskren i odmeren mladić.Njegov prag tolerancije je visok, ali i on ima granicu.Zatvoren prostor čini svoje i oni pucaju. Dijapazon ljubavi je nešto širi od kreveta, a oni su dokazali koliko se vole.

Gagula

01.03.2018 11:48

@sloba - Ita, Anabela, al si se napalila na Slobu ahahaha, ova tvoja kolko je glupa, i ne primećuje.

komšije

01.03.2018 15:32

@sloba - Sikirom išo na Sašku! Oni su svi umno poremećeni! Pogotovo Tazija Bukva! Odvratna. Mi smo od njenih bežali iz Sarajeva a ona došla ovde da pljuje našu decu. Sloba naše dete treba da ih izdržava, brže bolje im našla stan.

Svako se zove tatom

28.02.2018 19:08

Dragi Gagi tvoja Luna Je veliki problem u njihovom BRAKU!!! Ona Je trebala da se kloni oženjenog muskaraca, ah da kod vas je normalno što nikome nije normalno!!!

ccc

28.02.2018 19:21

Kako je smesan ovaj lik,sta ti smeta Kija koja je ako nisi znao zakonita zena Slobina! Trebao si ti da postavis tvoju cerku na svoje mesto i da ne prilazi tudjem muzu ili je videla mozda od nekog iz porodice ko je isto to uradio ali je ta zena bila nevencana ali je bila trudnica!!!

Ilija

01.03.2018 10:23

@ccc - Taj propali brak od 5 meseci je ništav pred Zakonom.Živeli kao cimeri, a intimni dve godine nisu bili. Daj ne lupetaj, čija zakonita i koja?Oni su samo na papiru to bili, formlno. Da nije luna u pitanju bila bi neka druga devojka.Da nije ušao u Zadrugu Sloba bi bio razveden. U toj propaloj vezi ona je njega povredila.Pojavila se u Zaduzi kao srećno zaljubljena u ljubavnika Andriju, pa i njega prevarila sa Filipom u rijalitiju.2016 g.bila u vezi jsa fudb.S.Š.,o čemu ti pričaš.Imaš li ti pameti

sale

28.02.2018 19:52

Kristina se poigrava sa svima njima a posebno sa tvojom cerkom jer je intelektualno superiorna u odnosu na sve njih u zadruzi a ponavljam posebno u odnosu na tvoju cerku sto i nije za neku pohvalu hahahaha jer si je naucio samo da siri noge i razmislja gde ce se prasiti u zivotu ,na kraju savet za tebe Gazmene ti je da cutis i da se pokrijes usima.

Mile

01.03.2018 10:16

@sale - Ne balavi , nego se bavi sobom.Umislila je bivša da je iznad svih.Provaljena je odavno.Igra prljave igre,jer je to njen stil.Tako je vaspitana da laže i manipuliše. Pekinezerki je ostalo samo da skače i da vrišti, ništa ne može promeniti, niti se ona pita za bilo šta.Sloba je doneo prvi put u životu samostalno odlukukoja je dobra za njega i koja ga je usrećila.Luna je vrh devojka,lepotica,visoka,pametna,obrazoana i možete samo da ih ne volite.Voli Lunu do jbola, bivša je daleka prošlost.

sale

01.03.2018 13:15

@sale - Mile pa ni jedan plusic hahahahahaha sta kazes Luna lepotica visoka pametnaovo poslednje je zesce jako hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Štulic

01.03.2018 16:30

@sale - Mile, Anabela, voli lunu do jbola, ahahaha. Nepismena si do jbola.

Sramoto

28.02.2018 19:53

Cuti i pokrij se usima.

dd @Iskrena @Sramoto

01.03.2018 10:11

@Sramoto - Nisi kompetentna da procenjuješ psihičko stanje bilo koga,jere tito nije ni oblast ni struka.Maliciozi i prostački komentari su dozvoljeni, ali govore mnogo o tebi.Kad ne postoje argmenti, onda ostaje samo pljuvanje bez osnova.Pokazujete ašu slabost i malogradjanštinu. Slobi i prelepoj jLuni sedesila elika ljubav.To niko ne možesprečiti.Oni ostaju zajedno.Bivša je daleka prošlost. Veza im je jprsla odavno.Završena priča.Svako ide svojim putem.Podržavamo Slobu i Lunu i vodimo ih do pobede.

Iskrena

28.02.2018 20:24

Da li si ti normalan covjece i Anabela isto?Kako vas nije sramota da tako govorite o Kiji,koja je ponizena besramno?Podrzavate svoju kcer,ljubavnicu.Jeste li svjesni da je pljuju milioni?Kija je sretna sto se oslobodila parazita,a razmazena i histericna Luna ce prvom prilikom,kada budu izasli i kada budu bez kamera, biti skrsena kao grancica.

dd

28.02.2018 21:20

@Iskrena - Pre tužbi i suda, molim da cela familija poseti psihijatra! Da im se ne desi nešto slično sa ostalom decom!

Slavuj

28.02.2018 22:04

Ahahaha ha cuj, pevac

Moler

28.02.2018 22:30

Otkad je ovaj poceo da peva?

Simo

01.03.2018 09:52

@Moler - Sloba je car. peva pa razbija od emocija.Vrh je u svojoj struci. Izvanredan talenat. Blago majci koja ga rodila. Sada je srećan čovek kako je izjavio, jerjvoli devojku više od svog života.Ne možete im ništa sem da pljuje i omalovažavate, ali ne shvatate i loš marketing je za njih rejting i to visoki.Cela Zadruga se vrti oko SLobe i Lune.Svi, svi, ih podržavamo.Njihova ljubav je najjača,opstaje i posle Zadruge. Sloba jeLuni pružio srce nadlanu ona ga je prihvatila inikada ga neće pustiti

Veca

28.02.2018 23:26

Joja modna blogerka ljudi. Modna splavarka,to moze. A ovaj jadnik i njegova zena, bolje da su vaspitali svoje dete,nego da kritikuju tudju decu. Uvalila se u krevet ozenjenom coveku, racunajuci na to, da ce celu porodicu hraniti. Ovaj jadnik prima soc.pomoc, Anabela pred razvodom,i Sloba ima da radi. Ganjat ce ga,tu nema sta. Zato i navijaju da ga razvedu sto pre. Sram vas bilo. Isto je to uradila i Anabela u Sarajevu,i evo, sve se ponavlja i ponavljat ce se. Ajde da vidimo da li komentar ide.

Vasilisa

01.03.2018 09:45

@Veca - Luna jejlepotica u prirodi.Obrazovana,pametna i iznad svega dobar čovek.Voli čoveka svog života kao i on nju. Gde ti to vidiš oženjenog muškarca'?Brak od5 meseci samo na papiru je ništav pred Zakonom.Dve godine nisu bili intimni,živeli su kao cimeri u istom stanu.zato ne balavi više, ne lupetaj o bilo čijem privatnom životu kada ne poznaješ situaciju.Bivša je manipulatorka.lažov Sve što je iznela za Slobuje daleko od istine. Ona je njega varala u vezi,tako da je on čist kao suza,za primer mladić

Suzy

01.03.2018 03:44

Nisam shvatila za sta da tuzi Miljanu.Ne znas da je tvoja cerka psihicki problem a ne Miljana,Vidice Sloba sta ga snaslo kad izadje morace 4puta godisnje da joj mjenja kosu jer svoju nema .Kija kose ko perika prirodno ljepa a ova rugoba,neko rece davno ko stalak za infuziju e bas je takva

veana

01.03.2018 07:15

bravo za komentar

Mira

01.03.2018 10:23

S obzirom da svi kažu da je rijaliti psihološka igra,učesnici ovoga potpisuju ugovor u kome PRISTAJU na uvrede i poniženja raznih vrsta od drugih učesnika. Prema tome, nema PRAVNOG OSNOVA za tužbe, odmah da kažem ovom bivšem denseru i pevaču. Kao što mu je Miloš Bojanić i rekao:"Živećeš od prodaje suncokreta na stadionu". Ali,ne dosetili se da žive na račun ćerkinog učešća u rijalitiju.

Drina

01.03.2018 16:31

@Mira - Nemaš ti pojma ni o čemu.Činjenica je da je jaka psihološka igra u pitanju., da se potpisuje adekvatan Ugovor potpisuje, imaju odrdjena praa ali i te kako obaveze. Ugovor ih obavezuje na odredjene stvari, a to je stroga zabrana vredjena članoa porodice i dr.idr. ne tumači pravne osnove, jer apsolutno nisi u toku.Gagi care, samo napred, opleti TUŽBU pa nek se češkaju.