Zadrugari
Screenshoot
Marko DNK

Printscreen

Marko DNK, Foto: Printscreen

Marko i Divna DNK, Saška Karan, Branka Blek Rouz, Mina Vrbaški, Anđela Veštica, Jelena Krunić, Nadežda Biljić, Marko Janjušević i Miki Đuričić nisu se pojavili u finalu "Zadruge".

Miki Đuričić

Screenshoot Youtube

Miki Đuričić, Foto: Screenshoot Youtube

Neki od njih su samovoljno napustili rijaliti, tako što su preskočili ogradu, dok su neki diskvalifikovani zbog fizičkog napada na cimere.

Marko Janjušević

Screenshoot Youtube

Marko Janjušević, Foto: Screenshoot Youtube

Bivša striptizeta Branka Blek Rouz  je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" zbog fizičkog obračuna. Nakon što je napala Sašku Karan, Branka je otišla do ograde, preskočila je i tako prekršila osnovno pravilo. Zbog toga je produkcija odlučila da je diskvalifikuje.

Branka Blek Rouz

Printscreen/Pink

Branka Blek Rouz, Foto: Printscreen/Pink

Anđela Veštica je zbog nasilja izbačena iz rijalitija, da bi se potom ponovo vratila u igru. Međutim, nije se dugo zadržala, jer ju je publika izbacila.

Anđela Veštica

Printscreen

Anđela Veštica, Foto: Printscreen

Miki Đuričić i Marko DNK su fizički nasrnuli na novinara Milana Miloševića, zbog čega su diskvalifikovani, a Jelena Krunić je brutalno napala Nadeždu Biljić, te je takođe izbačena iz "Zadruge".

Jelena Krunić

Screenshoot Youtube

Jelena Krunić, Foto: Screenshoot Youtube

Marko Janjušević i Nadežda Biljić su preskočili ogradu i tako izgubili bitku za glavnu nagradu.

Nadežda Biljić

Screenshoot

Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot

Divna DNK, Mina Vrbaški i Saška Karan su izbačene od strane publike, njih dve su ima najmanje glasova. Postavlja se pitanje zbog čega bivši učesnici rijalitija nisu došli u finale "Zadruge".

Divna Dnk

Screenshoot Youtube

Divna Dnk, Foto: Screenshoot Youtube