Farma
screenshot Youtube
Farma

screenshot Youtube

Farma, Foto: screenshot Youtube

Farmeri su skoro svaku noć ostajali budni do jutra, što je rezultiralo njihovim umorom, a onda i spavanjem tokom dana. Neki od njih nisu birali mesto i vreme. Lepi Mića je u jednom trenutku zaspao na stolici u prisustvu ostalih farmera.

 

Sujeta među farmerima je bila prisutna od samog starta, a iskazivali su je svi takmičari. Međutim, najviše ju je pokazao reper Nemanja MCN kada ga je zaboleo poraz na muzičkom takmičenju koje je Zadruga organizovala. Tada je došlo do sukoba između njega i pevačice Zorice Marković, a pale su teške reči.

 

Balerina Kristina Čanković nije birala reči dok je boravila na imanju u Lisoviću, a htela je da gazi sve koji su je napadali. U jednom trenutku Dušica Grabović je pronela priču na imanju kako se balerina ljubila sa Filipom Đukićem, a to je izneriralo Kristinu. Balerina je krenula da pravi haos, a onda je i zapretila.

 

Tagovi

Komentari (2)

xexexe

10.07.2016 19:35

Ko jos pamti te anonimuse?! Samo njihova uza familija.

Mila

11.07.2016 11:15

Bilo bi interesantno pokazati onaj video gde "pobednica" pere zadnjicu iz flašice, a sledeće sekunde tom istom rukom umiva lice. E to videti, pa nek ide život...